kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

tiistai 18. elokuuta 2015

Future Fashionista // Syksyn kuumin asuste

Moikka!

Syksy tekee tuloaan, vaikka kelit näyttävätkin juuri nyt aivan täydellisiltä. Nautitaan siis helteistä niin pitkään kuin mahdollista! Katse suuntautui viime viikonloppuna kuitenkin viimeistään ainakin lastenvaatepuolelta syksyn uutuuksiin, kun olimme tutustumassa uuteen POMPin AW15 mallistoon Kööpenhaminassa. Vaikka yleensä tykkään enemmän kevään mallistosta, raikkaiden värien vuoksi - täytyy sanoa että tämä syksyn mallisto on täynnä herkkuja!
Karvaliivejä on ollut aiemminkin lastenvaatteiden eri mallistoissa, eivätkä sinällään ole mikään uusi juttu, mutta tänä syksynä ne ovat herättäneet suurta ihastusta meidän perheessä. Muutaman liivin olen ostanut tytöille muista mallistoista, joista toinen on tämä Lillin päällä näkyvä H&M:n versio. Toisen, hiukan erimallisen ostin Linnealle Köpiksen Zarasta. Se on sellainen hieman slimmimpi malli, jossa on vetskari.Myös POMPin uudessa mallistossa on sekä isoille, että pienille neideille karvaliivi, jossa on todella ihastuttava vuori sisällä. Se ikäänkuin kruunaa liivin! Väreinä on harmaa, vaaleanpunainen sekä musta. 


Monesti kysymys kuuluu näiden karvaliivien osalta, että miten niitä kuuluisi käyttää. Itse miellän ne ehkä enemmän asusteiksi, jotka samalla tietenkin myös vähän lämmittävät. Ihania ja pehmeitä ne jokatapauksessa ovat, vai mitä te sanotte?

3 kommenttia:

 1. Minun ensimmäinen ajatus oli tuo Pompin liivin nähtyäni, että onpas aika korni: mulle tuli nimittäin mieleen, että pupuparat koristavat vuorin lisäksi tuota karvaosaakin! :( En vaan saa tätä mielleyhtymää päästäni pois.

  Jotenkin en osaa ajatella pukevani karvaliiviä omalle tyttärelle, mutta muiden päällä se näyttää kyllä kivalle! Jotenkin liian fiini meidän peppipitkätossulle :P

  Lyydia

  VastaaPoista
 2. Onpa ihania kuvia <3 Meilläkin tykätään karvaliiveistä asusteena :-) Viime talvena ostin Saralle Newbie mallistosta luonnonvalkoisen. Tuo H&M:n on ihanan värinen! Onko se tämän syksyn mallistosta? Pompin liivi pitää varmaan hankkia. (Meillä ei ole ennen ollut.) Tykkään tästä AW15 mallista eniten.

  VastaaPoista
 3. Ihastuttava Lilian <3 Te sitten olette aina niin tyylikkäinä päästä varpaisiin! Mistä olet ostanut kultaisen hiuspannan?

  VastaaPoista