kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Tuolirakkautta

Minusta tuntuu että meidän kodin eri huoneiden sisustaminen menee aina vähän jaksoittain. Toisinaan panostan enemmän keittiöön, olohuoneeseen tai työhuoneeseen, mutta siitä huolimatta kyllä tuo lastenhuone taitaa olla mun ikuinen suosikki sisustaa. Meillä on kodissa muuten aika väritön linja, pääväreinä harmaa musta ja valkoinen, tyttöjen huonessa on sitten kivempaa leikitellä eri väreillä. Siellä pääväreinä on mustan ja valkoisen kaverina erilaiset pastellit. Minttu ja vaaleanpunainen pääasiassa.

Törmäsin aivan sattumalta instassa Jollyroomin tuotevalikoimassa tähän uuteen tuttavuuteen, Alice & Fox-nimiseen merkkiin. Tuotteet sattuivat olemaan sopivasti vielä -25% alennuksessa joten pakko oli tilata meille tämä ihana tuoli. Arvoin pitkään valkoisen ja tämän vaaleanpunaisen väliltä, mutta päädyin tähän lopulta. Eniten mietitytti millainen sävy tuolissa olisi, halusin nimittäin juurikin pastellisen vaaleanpunaisen. Onnekseni sävy sattui olemaan juuri passeli tyttöjen huoneeseen!
Se toimii nyt tuossa tyttöjen "kirjoituspöydän" tuolina, tämä ei valitettavasti vain ole kovin iso tuoli, joten Linnealle se ei enää pitkään ole sopiva. Muutenkin pitäisi hankkia tulevalle eskarilaiselle jossakin vaiheessa ihan kunnon kirjoituspöystä, neidin tämänhetkisiä suosikkijuttuja kun näyttäisi olevan askartelu kaikissa sen eri muodoissa.
Toistaiseksi mennään kuitenkin näillä, ja seuraavana onkin sitten eskarirepun valinta edessä. Meillä on muutamia ehdottomia suosikkeja kummallakin niiden suhteen, mutta päätös on supervaikea tehdä niiden väliltä :)! Tässähän sitä sadesäällä ehtiikin koko päivän selailla eri kauppojen valikoimia, sillä välin kun meidän urhea Mikko tekee kaatosateesta huolimatta pihahommia.. Millaisia reppuja te olette ostaneet koululaisille ja eskarilaisille? Periaatteessahan ei varmasti tarvitisi eskarilaiselle olla vielä mitään erityistä, mutta meillä on muutenkin uuden repun osto edessä pk:hon niin päivitetään se sitten vähän "isompien tyttöjen" malliin samalla ;)!

5 kommenttia:

 1. Oi mistä tuo maatuska? Aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös :)! Niitä sai mun mielestä ainakin tovi sitten vielä Oi Paketista!

   Poista
 2. Koulutielle lähdetään haglöfs repun kanssa. Joka koululaisen selkään täydellinen meidän makuun 😊 Eskari mentiin adidas repulla joka oli selkään lian iso..

  VastaaPoista
 3. Oma eskarilaiseni valitsi itselleen Lego Friends-repun. Valintaan vaikuttivat rintaremmi sekä sopiva määrä eri kokoisia taskuja. Eikä värikään ollut hullumpi - violetti.

  VastaaPoista
 4. Kovin on pieni tuoli, olisi isompana täydellinen ;)

  VastaaPoista