kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

perjantai 24. heinäkuuta 2015

Päivä täynnä elämyksiä

Kun kävimme alkukesästä Essin ja tyttöjen kanssa Koiramäessä (postaus siitä täällä), olisivat tytöt olleet hyvinkin innokkaita jäämään myös huvipuistoon. Niinpä lupasin että lähtisimme johonkin huvipuistoon isin kanssa vielä tänä kesänä. Vappuna kävimme täällä tivolissa, ja sen perusteella jo tiesin että neidit kyllä uskaltavat käydä laitteissa, etenkin Linnea on aikamoinen hurjapää.. Äitillä tulee huono olo jo pelkästä katsomisesta nykyään :)..

Huvipuistosta ei tainnut olla hetkeäkään epäselvyyttä, kummallekin meistä Mikon kanssa on Särkänniemi aina ollut "SE huvipuisto". Pienenä kävimme aina Särkkiksessä ja se on mielestäni todella kiva kaikinpuolin, ja siellä on tyttöjen ikäisille lapsille tosi kivasti puuhaa! 

Ajatuksena oli, että lähdetään arkipäivänä, jolloin ruuhkaakaan ei olisi välttämättä niin paljon. Niinpä otimme tiistaina nokan suunnan kohti Tamperetta, eikä enempää oltaisi voitu olla väärässä sen ruuhkan suhteen.. Meillä meni kutakuinkin kaksi tuntia siitä, että olimme alle kilometrin päässä Särkkiksestä - siihen että lopulta olimme huvipuiston sisällä. Parkkipaikat olivat täynnä, joten jouduimme ajamaan parkkihalliin ja tulemaan sieltä bussilla puistoalueelle. Muutama ärräpää meinasi lentää, mutta eipähän voinut syyttää taas kun itseään ettei oltu ajoissa liikkeellä ja että satuimme valitsemana yhden koko vuoden kiireisimmistä päivistä! Tyttöjen mielestä koko reissu ja bussissa ajelu oli yhtä suurta osa sitä koko elämystä, eikä se heidän menoaan haitannut. Ainut vain että jatkuva jonottaminen alkoi turhauttaa heitäkin.

Puistoon sisään päästyämme ryntäsimme heti ensimmäiseen laitteeseen johon näimme ettei olisi pitkää jonoa. Karusellilla siis aloitettiin! Seuraavaksi menimme Angry Birds-leikkipaikalle, jossa tytöt olisivat viihtyneet ties miten pitkään! Sen jälkeen jonottelimme aika pitkän tovin vauhtimatoon, ja lopulta kun meidän vuoro koitti, Lilli päätti ettei uskallakaan laitteeseen, ja he joutuivat Mikon kanssa poistumaan jonosta.. Sen jälkeen lähdimme kohti delfinaariota, jota itse odotin innolla, ja olin hyvin tohkeissani siitä, kuinka tytöt suhtautuvat delfiinit nähdessään. En tiedä mikä niissä delfiineissä on, mutta JOKA IKINEN kerta kun olen siellä käynyt, mua alkaa itkettää ihan kamalasti. Ne on vaan niin ihania ja symppiksiä!

Delfinaarion jälkeen kävimme muutamassa laitteessa, jonka jälkeen menimme Midhilliin syömään.  Mimi ja Kuku olivat juuri jakamassa nimmareita lavalla, ja pitihän tyttöjen ne saada! 

Olin varautunut myös Midhillissä pitkään jonotukseen, mutta ruoat tulivatkin yllättävän nopeasti! Olin todella positiivisesti yllättynyt :)! Muutenkin tykkäsin paikan tyylistä, mutta siellä kyllä valitettavasti näkyi siisteydessä päivän kiireisyys. Palvelulle kuitenkin iso peukku!
Vielä ennen lähtöä meidän oli aivan pakko päästä koko porukalla tukkijokeen. Silläkin uhalla että jonot näyttivät aika hurjilta! Jono kuitenkin liikkui todella nopeasti ja ennen kuin huomasimmekaan niin istuimme tukkiin. Tämä oli kyllä päivän paras laite, niin hauska! Juuri tukkijoen jälkeen alkoi hieman tihkuttaa, ja kävimme vielä nopeasti muutamassa laitteessa ennen lähtöä. Onneksi lähdimme hiukan ennen puiston sulkeutumista, sillä ehdimme ensimmäiseen bussiin joka tuli, eikä kastuttu ollenkaan :)!
Kaiken kaikkiaan ihan mielettömän ihana päivä, josta nauttivat niin tytöt kuin me aikuisetkin. Ainoa miinuspuoli oli järkyttävät jonot, ja kahden pienen kanssa jonottaminen... Mieletöntä joustoa kuitenkin osoitti se, että huvipuistoa päätettiin pitää tuntia pidempään auki juurikin suuren kävijämäärän vuoksi! Ensi vuonna lähdemme ehdottomasti uudestaan, jospa silloin valkkaisimme vaikka päivän jolloin ei olisi niin pitkiä jonoja :)!

Joko te olette käyneet Särkänniemessä tänä kesänä? Onko se teidänkin suosikkihuvipuisto?

*Yhteistyössä Särkänniemen kanssa*

6 kommenttia:

 1. Miten sattuikaan, mäkin kirjoittelin tänään samasta aiheesta! Kiva oli törmätä siellä, vaikka ei yhdessä syömään tohdittukaan... :D Ihania kuvia olit muuten ottanut laitteista! Mä taisin keskittyä lähinnä perheen kuvaamiseen...

  VastaaPoista
 2. Sen jälkeen kun on käynyt PowerParkissa, ei ole paljoa Särkkä ja Lintsi houkutellleet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö? Me juuri puhuttiin siitä että siellä ei näille pienemmille vielä ole kovin paljon tekemistä ja laitteita? Korjaa jos olen väärässä :)

   Poista
  2. On siellä kyllä vaikka ja mitä ja kun menee kesäkuussa saa todella rahoilleen vastinetta. Ei tarvi jonotella. Suosittelen :)
   http://www.powerpark.fi/huvilaitteet

   Poista
 3. Särkässä käyty tänä kesänä ja powerparkkiin menossa, molemmat kivoja ja lapsille tarpeeksi puuhaa molemmissa! :) Oltiin powerparkissa viime kesänä ja oli kiva kun aikuinen pääsi ilmaiseksi mukaan lasten laitteisiin (ei siis otettu aikuisille rannekkeita ja lapset 2v ja 4v.) ja laitteita oli mielestäni tarpeeksi pienille. Jäätiin myös yöksi sinne ja siellä oli uima-allas majoitusalueella joka oli kiva bonus:) -beda

  VastaaPoista
 4. Nyt on pakko kommentoida ensimmäistä kertaa blogiisi! Ensinnäkin; sinulla ja lapsilla on ihana tyyli ja otat kauniita kuvia, täältä saa paljon inspiraatiota esim. juhlatarjottaviin :) Toiseksi minkä vuoksi kirjoitin; minuakin ne delfiinit itkettää :D Ihanaa etten ole ainut! Aina kun ne ilmestyy ja pari eka hyppyä menee niin tulee kylmätväreet ja alkaa itkettää :P Kävimme pari viikkoa sitten Särkänniemessä pojan (kohta 4v) ja vauvan (8kk) kanssa ja olipa ihana paikka pitkästä aikaa! Poika viihtyi niin hyvin ettei tosikaan :) Harmi ettei täällä Oulussa ole oikein mitään tuollaista "isompaa" kohdetta missä voisi käydä :/

  VastaaPoista