kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

One lucky girl

Olo on onnellinen, väsynyt mutta onnellinen. Meillä on takanapäin aivan mieletön viikonloppu ystävien ja läheisten kanssa. En tiedä - mutta jotain olen tässä elämässä tehnyt oikein ansaitakseni ympärilleni niin ihania ja rakkaita ihmisiä. Voisin joskus avata aihetta hiukan enemmän, mutta asia ei aina ole ollut näin.. Lasten syntymän jälkeen koin olevani välillä hyvinkin yksinäinen.


Sen takia osaan tänään arvostaa upeita ihmisiä ympärilläni sekä iloa ja vertaistukea mitä saan heiltä päivittäin elämääni. Suurin osa heistä löytyvät vieläpä ihan kivenheiton päästä, ja loputkin melko läheltä. Tämä kiitollisuus nousee mieleeni mahtavan viikonlopun jälkeen, johon kuului perjantaina suomipop-festarit, hotellin aamiainen, vapaa ja suunnittelematon lauantaipäivä, aurinkoa & vähän vettäkin, jalkapalloa, hyvää ruokaa ja juomaa, muutama uusi ystävä sekä ne kaikkein tärkeimmät ihmiset - perhe ja ystävät.


Instagramista poimituissa kuvissa näkyy perjantain tunnelmia ennen festareiden alkua, sekä samaisella viikolla herkuttelua ystävien seurassa. Kaikille rakkaille ystäville, jotka tätä luette PUS ja kiitos. Ystävät ovat parhautta, vaalikaa heitä!

3 kommenttia:

 1. Kiitos Evelina tästä postsuksesta. ❤️ Olen iloinen että voit kokea ystävien välistä rakkautta ja yhteenkuuluvuutta ja että ympärilläsi on välittäviä ihmisiä.
  Yksinäisyyden ja ulkopuolisuuden tunne on ihan kamala ja toisinaan olen itsekin tuntenut sellaista. Tämä teksti oli siis todella hyvä ja vertaistuellinen. Kiitos.

  VastaaPoista
 2. Kerro, voi kerro, mistä niitä hyviä ystäviä sitten löytää? Suurin osa vanhoista nuoruuden kavereista jäi matkasta siinä vaiheessa, kun esikoinen syntyi, sitten tuli muutama mammakaveri kuvioon ja nyt töihin palatessani tunnen taas olevani yksinäisempi kuin koskaan :(

  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Hanna :(! Tuo kuulostaa kyllä todella tutulta tilanteelta, tai itse olin hyvin yksinäinen lasten synnyttyä muutaman vuoden.. Itsellä täytyy sanoa että on ollut hyvää tuuria matkassa, ja monesti riittää kun tutustuu muutamana uuteen ihmiseen niin ystäväpiiri ikäänkuin huomaamatta laajenee heidän myötä <3! Kirjoitan lähiaikoina ihan erillisen postauksen aiheesta. Tsemppiä paljon, se tunne on varmasti vain väliaikaista <3!!

   Poista