kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

tiistai 7. heinäkuuta 2015

Future Fashionista

Heippa!

Täällä ollaan tänään kotiuduttu minilomalta Helsingistä. Oli ihan mielettömän mukava yhden yön pyrähdys, ja tuntuu kuin olisi ollut vielä kauemminkin poissa! Teimme vastaavan reissun vuosi sitten ja täytyy sanoa, että kyllä huomasi että nyt oli jo niin paljon helpompaa tyttöjen kanssa reissunpäällä oleminen! Kameraa ei ollut mukana (niinpä -  mikäs bloggari mä muka oon??) mutta puhelimeen tallentui muutamia kivoja kuvia, joiden kanssa palailen asiaan myöhemmin!
Minulla on pitkään jo muhinut ajatus uudesta juttusarjasta, jota alunperin aijattelin lanseerata instagramiin. Tarkoitus olisi nostaa tyttöjen vaate- sekä asustejuttuja aiempaa enemmän tänne blogin puolelle esiin, nyt kun mukava postaustahtikin on alkanut taas löytyä. Vaikeinta on ollut keksiä sopiva nimi tälle postaussarjalle, kunnes sen keksin viime viikolla kun mietin millainen fashionista etenkin tuosta meidän Linneasta on kuoriutumassa. Nimi oli siis selvä - FUTURE FASHIONISTA. Linnea on ollut jo tovin tosi kiinnostunut kaikista vaatteista ja asusteista (kehen lie tullut..) ja hänelle on alkanut muodostua aika hyvä silmä asukokonaisuuksille, vaikka itse niin sanonkin :).. Juttusarjaan onkin nyt tarkoitus nostaa Linnean, meidän sekä tietenkin myös meidän pienemmän fashionistan suosikkeja asukokonaisuuksien, sovituskuvien, asusteiden sekä uusien mallistojen osalta! Vähän siis vaihtelevaa, ja katsotaan vähän miten sarja elää ja kuinka paljon se herättää teissä kiinnostusta. Kuitenkin kun näette tämän otsikon, tiedätte kutakuinkin mistä on postauksessa kyse ;)! Myös instassa otan hashtagin #futurefashionista käyttöön, jolla tägään sitten kaikki aiheeseen liittyvät julkaisut. Meidät löytää instasta nimellä @evelinakultahippu.

Nyt saa siis toivoa, onko jotain mitä erityisesti haluatte nähdä? Kuulostaako juttusarja  ylipäänsä kiinnostavalta? Ja olisiko esimerkiksi kerran viikossa (vai useammin?) hyvä tahti sarjalle?

3 kommenttia:

 1. Hitsit, näin teidät tänään:-)
  Ensin meinasin iloisesti moikata, kun vastaan tuli "tuttuja". Sitten tajusin, että eihän me oikeasti olla tuttuja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö ☺️! Olisit moikannut vaan! Jossain päin Helsinkiäkö?

   Poista
  2. Jumbon kapphalin nurkilla. ..:-)
   Näytitte oikein iloisilta ja reippailta.

   Poista