kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

torstai 9. heinäkuuta 2015

Future Fashionista // Zara AW15 favourites

Aloitetaankin heti seuraava postaus tällä uudella postaussarjalla! Tuntuukin siltä kuin mielessä olisi miljoona postausideaa juuri tähän liittyen, kohta täytyy varmaan perustaa joku rinnakkaisblogi tätä varten! Innostus tähän postaukseen tuli parin päivän takaiselta Zaran vierailulta. Olin menossa katsastamaan aletarjontaa, mutta kappas kummaa, eksyin hyvin nopeasti uusien tuotteiden puolelle. Tykkään todella paljon Zaran lastenpuolesta, ja se on erityisen helppo yhdistellä POMPpiin, jota meillä on vaatekaappi pullollaan! Teimme pienen täsmäiskun ja tytöt saivat kummatkin valita itselleen muutaman mieluisan jutun (äidin avustuksella..). Niistä myöhemmin vielä erikseen postaus, mutta nyt poimin teille Zaran sivuilta meidän omia suosikkeja syksylle. Lähes kaikki meidän ostokset löytyvätkin näistä kollaaseista, harmi ettei tuota upeaa "keilakassia" ollut vielä kaupassa, se olisi varmasti tarttunut myös matkaan! Mutta miltäs näyttääkään meidän suosikit syksylle?


Kovin sykysisiähän nämä ei mitkään ole, huomaa jo Tanskaan mennessä kuinka erilaiselta näyttää syksyn mallistot vaatteiden suhteen. Kengät jotka on siellä tarkoitettu pitkälle syksyyn, menee täällä nippanappa kesällä :). Kenkähullu kun olen, ja se on nähtävästi periytynyt myös tytöille, saivat he kummatkin yhdet kengät. Lilli valitsi nämä täydellisen nuden/roosansävyiset kengät, jotka ovatkin keränneet muutaman päivän aikana jo aikamoista ihailua! Ne olivat myös tänään jalassa, kun kävimme Melinalla lounaalla.


Tykkäättekö te Zaran lastenvaatteista? Miltä näytti meidän suosikit, löytyykö kenties samoja kuin teiltä?

4 kommenttia:

 1. Kivoja vaatteita, kengät ja laukut ihania! :) kiva postaus! beda

  VastaaPoista
 2. Tänne vaan näitä vaikka tulisi postauksia paljonkin, ihana idea :) pojan äitinä toivoisin, että josko voisit vaikka tällaisiin kollaaseihin laittaa satunnaisesti muutaman poikienkin vaatteen?

  Heidi

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoilta näyttävät, varsinkin nuo kengät. =)

  VastaaPoista
 4. Lastenvaatejuttuja oon tänne enemmän kaipaillutkin, mahtava juttu!
  Näitä lisää! :)
  Ihana asu!

  VastaaPoista