kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Future Fashionista suosittelee // Jeriika (sis. alekoodin)!

Mukavaa pikkulauantaita kaikille sateisesta kelistä huolimatta (onhan nyt muuten edes keskiviikko??)

Meillä oli eilen aika vauhdikas päivä Särkänniemessä, joka huipentui extempore-iltaan Essin luona, jonne hän oli kattanut mielettömän ihanat illanistujaistarjoilut! Ihan huomaamatta tuli istuttua pitkälle iltaan (tai okei.. yöhön..) ja tänä aamuna onkin ollut aika kova väsymys päällä. Ei muuten ole illan viimeiset tunnit enää kovin lämpimiä ja valoisia, kyllä se syksy selvästi alkaa tehdä jo tuloaan. Ja täällä vielä odotellaan että koska se kesä oikein alkaa!! Särkänniemen reissusta pian lisää täällä bloginkin puolella, seuraavaksi itse aiheeseen, eli näihin ihan mielettömiin Jeriikan uutuuksiin, sekä jo valmiiksi alessa oleviin suosikkeihin.

Jeriikaan on saapunut paljon syksyn uutuuksia, Molon sekä Racoonin uutuudet herättivät suurta ihastusta täällä päässä! Keräsin näihin kollaaseihin muutamia suosikkejani verkkokaupan valikoimasta. Merkkejä löytyy Jeriikasta pilvin pimein, edellä mainittujen lisäksi löytyy mm. Beau Loves, Mini Rodini, KUKUKID, Billieblush, Ticket, Mini A Ture ja paljon, paljon muita! Postauksen lopussa tarjolla myös alekoodi!
Eläinkuosit ovat jälleen melko suuressa roolissa Molon vaatteissa, kivat uudet leikkaukset noissa tyttöjen collegepaidoissa, Linnea varmasti rakastuisi niihin! Omat suosikkini ovat kuitenkin nämä musta-kultaiset housut, aivan täydelliset!
Racoonilta on tullut jo talven toppaa, sekä välikausivaatetta. Rakastuin palavasti erääseen kuosiin, josta kuulette ja näette myöhemmin lisää myös täällä blogin puolella.. Joko arvaatte mikä kuosi se mahtaisi olla?


Raikas KUKUKID on suhteellisen tuore tulokas Suomessa, näitä löydät vielä hyvin alennuksesta, ja niistä saat vielä lisäalennuksen koodilla!
Mini Rodinia löydät alesta, ja nyt voit saada ne vieläkin edullisemmin alekoodilla! Nämä delfiinit ovat suosikkejani, tytöt rakastaisivat näitä. Etenkin eilisen Delfinaarioreissun jälkeen ;)!

Billieblush sekä Billybandit ovat sisarusmerkkejä, kummatkin ihanan raikkaita. Trendikkäitä, mutta silti lapsille suunnattuja. Tuo persikkainen tyllihame on oma suosikkini! Ja entäs vesimelonimekko?? Ai että!

Ja nyt siihen kaikkia kiinnostavimpaan osuuteen, eli alekoodiin teille lukijoille! Saatte koodilla "kultahippu" -10% alennusta (ei molo kids ja racoon uutuudet) tilauksestanne 26.7.2015 saakka! Kaupassa paljon jo valmiiksi alennettuja hintoja, ja tällä lisäalella voit tehdä aivan mielettömiä löytöjä! Kerrohan löytyikö teille jotain ihanaa kaupasta! Entä mikä oli suosikkimerkkinne?

Ostoksille pääset tästä!

*Yhteistyössä Jeriikan kanssa*


2 kommenttia:

  1. Noi Racoonin uutuudet 😍 Varsinkin maatuska tytöille! Ja pesukarhut pojille. Toivottavasti materiaalit on pidetty samoina kun viime talven toppavaatteissa. Välikausivaatteet oli keväällä semmosta tuulipukukuraa ettei niillä tehnyt mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samainen maatuska ihastutti myös täällä <3! Hyvä maku sinulla :)!!

      Poista