kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

tiistai 16. kesäkuuta 2015

Tytöt Koiramäessä

Moikka!

Tämän muutaman päivän radiohiljaisuuden aikana olemme ehtineet tehdä yhtä sun toista. Tottakai juuri silloin kun ei pääse kirjoittelemaan olisi inspiraatiota ja juttuja enemmän kuin pitkään aikaan. Tämä kömmähdys oli ihan omaa syytäni, sillä sähläsin vähän tuon kultahippu-domainin kanssa ja vasta eilen sain tämän osoitteen takaisin toimintaan. Toistaiseksi siis postailen täältä osoitteesta, uskoisin kuitenkin että löydätte suurin osa tännekin perille :).

Mikko oli koko viime viikonlopun ystäviensä kanssa mökillä, sillä heidän ystäväpiiristä  (Mikko mukaanlukien) suurin osa täyttää tänä vuonna 30v. Niinpä mietin mitä spesiaalia voitais keksiä tyttöjen kanssa viikonlopulle. Muistin bonganneeni että Särkänniemen Koiramäkeen on 17.6. saakka sisäänpääsy vain 5€ per pää. En kuitenkaan uskaltanut tytöille kertoa siitä kuin vasta edeltävänä iltana, tuosta säästä kun ei näytä ottavan kukaan selvää.. Essi laittelikin sopivasti viestiä la-aamusta että onko mitään suunnitelmia, ja huikkasin että lähtisivät Milan kanssa mukaan. Ei tarvinnut muuten pitkään suostutella! Vaikka meidän tytöillä on ikäeroa jonkun verran, niin tytöt ovat aivan haltioissaan Milasta, huolehtivat aina ja pitävät kädestä kiinni. Lilli on etenkin aina tosi kiinnostunut pienemmistä ja etenkin vauvoista, Linnea ei niinkään. Tulikin mieleen, että kysyin tytöiltä toissapäivänä montako lasta haluavat, Lilli haluaa kolme, joista keskimmäinen olisi poika ja heidän nimensä olisivat Sydän, Kukka ja Timantti. Linnea sensijaan on aina ollut sitä mieltä ettei tahdo yhtään lasta. Kuvastaa toisaalta tyttöjen luonteita ihan hyvin :)..
kuva @essi

Koiramäkeen siis suuntasimme 11 aikaan, sillä katsoin että puisto aukeaa vasta 13.00. Ehdimme käydä Särkänniemen puolella syömässä Pitseria Pellessä, jonne olikin avattu nyt pizzabuffetti! Ihan kohtuullisen hintainen buffa kustansi aikuiselta 12,50€ ja tytöiltä 5,5€. Mahat täynnä suuntasimme sitten Koiramäkeen, ja juuri kun jonottelimme lippuja alkoi ripsiä vähän vettä auringonpaisteen lomassa. Essin kanssa puhuimmekin että oli kyllä ensimmäinen oikein kesäinen päivä, sillä välillä oli auringon paistaessa aivan tuskaisen kuuma, mutta hetken päästä saattoikin ripotella vettä. Missään vaiheessa ei kuitenkaan jouduttu hakemaan sateelta suojaa, mikä olikin aikamoinen helpotus.
Koiramäki oli todella kiva paikka, ja itse pidin siitä miten siisti puisto oli, ja kaikki kyltit ym oli laitettu teemaan sopien ihan viimeisen päälle. Etenkin Linnea oli kovasti kiinnostunut myös Särkänniemen laitteista, ja lupasin että voisimme lähteä koko perheen voimin myöhemmin kesällä Särkänniemeen uudelleen. Reissu meni tosi kivasti, mutta sanotaanko että yksi ylimääräinen käsipari ei olisi ollut pahitteeksi näiden vipeltäjien kanssa :).. Särkänniemen lisäksi harkinnan alla on myös Tykkimäki, siitä olen kuullut paljon hyvää, ja laitteita olisi juuri passelisti näille meidän ikäisille neideille! Äidille kun meinaa tulla huono olo jo pelkästä katselusta nykyään!

1 kommentti:

  1. Moikka! Suosittelen Tykkimäkeä! Siellä on myös viime kesänä avattu vesipuisto missä kannattaa käydä myös pulikoimassa jos helteitä pukkaa :) t.Päivi

    VastaaPoista