kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

lauantai 20. kesäkuuta 2015

Satoi tai paistoi (juhannuksen asu)

Ihanaa Juhannusta kaikille!

Meillä on ollut tähän saakka ihan mielettömän ihana juhannus, olemme olleet kotona ja saaneet viettää tätä keskikesän juhlaa tärkeiden ihmisten ympäröiminä. Teen vielä erikseen postauksen juhannuksesta, kamera ei ole kyllä kulkenut muun kuin puhelimen muodossa mukana. Tähän väliin ajattelin kuitenkin tulla toivottelemaan teille mukavaa Juhannuksen jatkoa, muu porukka katselee olohuoneessa Frozenia, jonka jälkeen lähdemme mummolaan syömään!

Tänä juhannuksena päätin, että satoi tai paistoi, aion viettää sen mekossa. Koska kelit ovat olleet aika mielenkiintoisia, piti turvautua kuitenkin nahkatakkiin ja biker-bootseihin maksimekon kavereiksi. Kuin tilauksesta muutaman päivän sade lakkasi juuri kymmenen minuuttia ennen meidän naapurijuhannuksen aloitusta, ja koko loppuilta oli poutainen! Me keksittiinkin meidän kadulle slogan: Meillä paistaa aina.

Nyt taidan kömpiä hetkeksi nauttimaan sohvannurkasta tyttöjen viereen, mitä mieltä olette tästä juhannuslookista? Miten teillä on sujunut juhannus? Mökillä vai kotona?


5 kommenttia:

 1. Kaunis asu. Mistä vaatteet ja vyö on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Takki on Vero Modasta, mekko Bik Bokista, vyö Vilasta ja kukkapanta saatu Glitteristä :)

   Poista
 2. Hei. Mikä se vauvalahja oli vastasyntyneen perheelle jota joskus kauan sitten näkyi muutamassa postauksessa? Siinä oli joku teksti jossain koristesydämessä vissiin?vai mikä se oli. Kiitos jos ehdit pian vastata😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Tarkoitatkohan sellaista SydänMaamin koristesydäntä? Täältä ainakin löytyy niitä: http://www.sydanmaami.suomalainenverkkokauppa.fi

   Poista