kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Päivät vailla suunnitelmaa

Täällä ollaan päästy jo aika kivasti muutaman päivän aikana lomamoodiin, vaikka tänään ehtikin iskeä jo pieni paniikki siitä että apua - kohta tämä kesä jo loppuu. Jospa se ensin vaikka alkaisi :).. Muistan kyllä parin vuoden takaisen kesän kun olin aivan masentunut syksyn tullessa, sillä tuntui että odotin yhä kesän tuloa! Viime kesä oli aivan loistava, toivotaan samanlaisia kelejä myös tälle kesälle kiitos!

Ensimmäisiin lomapäiviin on kuulunut eräänlainen teema. Nimittäin suunnittelemattomuus. Pidemmän päälle suunnittelemattomuus käy mun luonteen päälle, sillä en tykkää peukaloiden pyörittelystä, ja haluan aina saada kaiken irti vapaapäivistäkin. Tähän loman alkuun tämä on ollutkin aika mukavaa shokkihoitoa, ja on ollut ihanaa kun voi tehdä just sitä miltä sillä hetkellä tuntuu!
Eilen meillä oli aamupäiväksi sovittuna nyyttärilounas meillä. Oli pitkästä aikaa ihana järkätä ystäville jotain täällä meillä, loppukevät kun tuntuu että meni aivan sumussa, eikä ehtinyt panostaa mihinkään muuhun kun kouluun, töihin ja perheeseen. Nyt aion nauttia vapaa-ajasta ja leipoa taas enemmän ja tehdä parempaa ruokaa ja kutsua ystäviä kylään syömään niitä. Se voisi olla mun tämän kesän lupaus, aika kiva sellainen kun tarkemmin mietin asiaa!

Tytöt toivat mukanaan tarpeita, ja mina pääkokkina koitin vähän jotain loihtia pöytään. Ruokarajoituksista (maidottomuus) johtuen mulla meni tovi miettiessä sopivaa pastaa, ja kokeilin ensimmäistä kertaa pasta Carbonaraa vähän erilaisella ohjeella. Mua suoraansanottuna kauhistutti kun katsoin pannussa olevaa valmista pöperöä, se ei nimittäin ihan mitään keittokirjamatskua ollut.. Mutta maku oli aivan loistava! Toisena pastana tarjosin Pestopastaa, jonka olen alunperin bongannut Chez Henkan blogista, täältä. Se on aivan täydellistä, suosittelen lämmöllä. Jälkkärinä maistui kaikille perinteinen vaniljajätski ja marjat. Mä en oo mikään kovin suuri jädefani, mutta mansikoiden ja mustikoiden kanssa sitä voin vetää vaikka kaksinkäsin! Ja ainiin, kannattaa muuten harkita seuraavalla kerralla onko pasta se kaikkein käytännöllisin ruoka valmistaa, kun paikalla on 6 bloggaavaa naista ja heidän 9 lasta. Se nimittäin jäähtyy jo ennen kuin kuvat on otettu. Mutta hyvää oli ja kaikille maistui, ja vaikka hulinaa ja vipinää riitti taas vaikka muille jakaa niin kiitollisin mielin täytyy taas tästä porukasta olla <3. Kiitos Mellu, Essi, Katriina, Paula ja Laura, PUS!
Tänään jatkoimme tätä suunnittelmattomuuden kaavaa sillä, että lähdimme klo 11.00 käymään tänne Jyväskylään avatussa IKEAssa ja palasimme kotiin 16.30.. Tällä kertaa siis vähän pidemmän kaavan kautta menimme, kun koukkasimmekin kaupan kautta Mellulle Essin ja lasten kanssa myöhäiselle lounaalle. IKEAsta mulla onkin muutama kuva sekä sana kerrottavana kun saan siirrettyä kaiken koneelle, siihen palataan vaikka huomenissa lisää!

P.S. PikkuOtuksen julistearvonnan voittaja on Aija / Mini me, ONNEA! Laitatko mulle sähköpostilla osoitteesi niin välitän sen eteenpäin!

1 kommentti:

  1. Tulkaa useemminkin suunnittelematta kylään, piristää kummasti tänkin mamman päivää!!

    VastaaPoista