kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

perjantai 12. kesäkuuta 2015

Nahkatakkinen tyttö


Törmästin jo alkukeväästä Lindexillä aivan valloittavaan tekonahkatakkiin tyttöjen puolella. Jäin puntaroimaan olisiko  vaaleanpunainen vai musta parempi meidän tytöille, ja tulisikohan niitä edes käytettyä? Onko vähän liian pikkuvanhaa käyttää nahkatakkia, etenkin Lillin?

Takki jäi hetkeksi unholaan, mutta alkoi palata mieleen siinä vaiheessa kun näin ensimmäistä kertaa katukuvassa jollakin lapsella vaaleanpunaisen version takista. Pakkohan se olisi saada, ei yhtään pikkuvanha kunhan katsoo mitä muuta pukee takin kanssa. Olen aiemminkin kertonut että tykkään yhdistellä keskenään vähän erilaisia tyylejä, ja ajatus nahkatakista, tyllihameesta ja valkoisista consseista on yksi mun omia suosikeistani!

Takin metsästys alkoi, ja myös loppui lyhyeen, kun huomasin että niitä ei yksinkertaisesti ollut enää mistään saatavilla. Aivan tuurilla törmäsin tähän mustaan upeaan yksilöön ja vieläpä puoleen hintaan, kokokin just eikä melkein - menee vielä Linneallekin varmaan vuoden!

Linnea rakastui tähän takkiin oikopäätä, ja pukisi sen aina ja jokapaikkaan päällensä. Huomaan että neidin oma makukin on nyt vähän muuttunut siitä ainaisesta pinkistä mitä piti saada päälle kaikissa mahdollisissa eri muodoissa. Ja sitäpaitsi, onhan se upea kun äitillä on lähes aivan samanlainen! Tässä alla muutamia kuvia kuinka takkia on meillä tähän saakka yhdistelty, nämä lähinnä kyllä juhlavaatetuksen kanssa.
Mitä mieltä olette? Onko nahkatakki pop? Ja tässä samalla voisinkin huudella että jos jollakin on myynnissä samainen takki Lillin koossa (116-122) tai vielä parempi, vaaleanpunaisena takkia koossa 116-128 niin täältä löytyisi hyvä ja rakastava koti sille! 

Ihanaa viikonlopun alkua, toivotaan aurinkoisia ja lämpimiä päiviä kaikkialle!

1 kommentti:

  1. "NINNEA" huus Mila kun katseltiin yhdessä tää postaus :D Toi takki oli kyllä niin löytö ja millä hinnalla - ihan täydellinen Linnealle <3

    VastaaPoista