kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Miltä näyttää PdL:n AW15


Moikka!

Syksyn odotetuin lastenvaatemallisto on meidän perheessä ehdottomasti POMPin mallisto, jo ihan työnikin puolesta luonnollisesti.Vuosi vuodelta olemme saaneet nähdä hitusen aiemmin aina näitä sneak peek-kuvia mallistosta,  mikä toisaalta vain vääntää veistä haavassa, sillä millään ei jaksaisi sitten odottaa koko malliston näkemistä! Näitä kuvia on tullut ripotellen esimerkiksi POMPin omalla instagram-tilille sekä facebookiin, joten ne ovat olleet jo tovin ihan kaikkien nähtävillä.

Yleisesti ottaen kevään mallistot ovat olleet omia suosikkejani, enkä osaakaan päättää oliko tämän vuoden SS15 vai SS14 kaikkien aikojen suosikkimallistojani! Näitä kuvia katsellessani täytyy kuitenkin todeta että tietää taas rahanmenoa ja ihan huolella tämä syksynkin mallisto! Katsokaapa poikienkin puolelta tuota suloista rusettia, IHANA!
Syksyn väreinä tyttöjen mallistossa tulee olemaan perinteisten rosen, blackin, off whiten, greyn ja bluen lisäksi myös yellow (jes, kerrankin ei niin sinappiin taittava syysmallistossa - ei sovi nimittäin meidän lapsille se sinapin väri..), plum ja petrol! Petrooli on ainut väri näistä mitä en ainakaan nyt osaa kuvitella meidän lapsille, en ole aiemmistakaan mallistoista sitä meille ostanut. Katsotaan vaan, niin käy taas niin että se on just se oma suosikki.. Ulkovaatteetkin näyttävät nyt superkivoilta, ihanilla kuoseilla! Täytyy ihan erikseen muuten mainita että tulevalla kaudella on supersuosittua softshellhaalaria kokoon 104cm saakka saatavilla!

Poikein värimaailmaan kuuluu blue, black, navy, grey, off white, sand sekä red, green, petrol! Kiva kun saatiin myös pojille nyt musta väri mallistoon, sitä kysytään nimittäin - ja PALJON.


Onnea on päästä taas näkemään ensimmäisten joukossa Tanskaan näitä ihanuuksia! Avasin oman kutsukalenterini jo tällä viikolla, joten nyt voi laittaa tiedustelua kutsuajoista sähköpostiini eja@pompdelux.com! Avoimet ovet pidän taas kauden ensimmäisenä päivänä, jonne olette kaikki taas tervetulleita, ajoista sitten myöhemmin tarkempia tietoja :)!

Miltä näyttää tämä uusi mallisto teidän mielestä?

1 kommentti:

  1. Aivan ihania kaikkia on, mutta oli kauhia pettymys monelle kutsuilla kun tuota pilkullista hametta ei saanut suomessa valkosena :( toivottavasti joskus meillekin jostain :D

    VastaaPoista