kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

torstai 25. kesäkuuta 2015

Lilianin pastelliset prinsessajuhlat

Lilianin synttärit vol 1. on nyt onnellisesti takanapäin. Ensimmäistä osaa vietimme maanantaina blogikavereiden sekä sukulaisten voimin, seuraava kattaus on sunnuntaina kavereille ja naapureille sitten. Kävin kuvia läpi, enkä nyt mitenkään oikein osannut karsia näistä, joten luvassa on aikamoinen kuvatulva! Nämä meidän lasten syntymäpäiväkutsut ovat olleet joka vuosi yksi blogini luetuimpia postauksia, toivottavasti nautitte myös tämän vuoden postauksista, joista seuraava tulee sitten ensi viikolla, vähän erilaisin teemoin nimittäin päätin tänä vuonna toteuttaa juhlat.

Maanantaina, ihan oikeana synttäripäivänä saimme heti aamusta rakkaita ystäviä kylään, meitä oli viisi aikuista ja kahdeksan lasta. Voin kertoa että siinä on aina melkoinen hulina päällä, nimittäin tässä lapsiporukassa ovat kaikki muut lapset alle neljävuotiaita jos meidän tyttöjä ei lasketa!Halusin tällä kertaa tarjota vieraille jotain erityisen hienoa, enkä myöskään vierastanut ajatusta siitä että pääsisin itse tällä kertaa hitusen helpommalla. Sainkin idean pyytää erästä supertaitavaa tuttuani loihtimaan pastellisia herkkuja synttäreillemme! Myös Mikko oli tyytyväinen, kun ei tarvinnut kuunnella stressaantunutta avopuolisoa montaa iltaa ennen juhlia.. Minna on avaamassa pian omaa Minna bakes-kotileipomoaan, tänne Jyväskylään ja en voi lakata hehkuttamasta näitä herkkuja mitä hän meille teki! Toiveena oli siis hempeää roosaa, jota saimme upean "Rose Garden" kakun muodossa, kauniissa kekseissä, suussasulavissa macaronseissa sekä marengeissa. Koska aina pitää olla myös vähän suklaata tarjolla, päädyimme yhdessä myös näihin herkullisiin "Rocky Road" muffinsseihin. 

Minna itse ehdotti nimikoituja keksejä, joihin hän teki tuollaisen marmoroidun näköisen pinnan. Koskaan ei ole muuten maistunut keksitkään näin hyviltä! Varmaan juuri kekseistä tuli mieleeni että tämä olisi aivan mielettömän loistava ristiäistarjoilu! Pääväriä vaihtamalla sopisi upeasti myös pojalle. Nyt kun mietin asiaa, niin miksi olen koskaan mitään itse tehnytkään. Paljon kauniimpaa ja stressittömämpää kun antaa ohjat asiantuntevalle henkilölle! Muistinko jo mainita että myös tarjoiluastiat lainasin Minnalta, ja tuotteet tulivat muutama tunti ennen juhlien alkua kotiinkuljetuksella? Melkoisen loistavaa, jos minulta kysytään! Minnan sivuille pääset muuten tutustumaan  tästä.


Itse synttäreillä meillä ei ollut ohjelmaa, koska kuten sanottua nämä aamupäivän vieraat olivat sen verran pieniä että leikkiminen riitti hyvin ohjelmanumeroksi. Meidän tyttöjen huone tuntuu varmasti pienemmistä neideistä aikamoiselta aarreaitalta, kun siellä on niin paljon "isompien tyttöjen" leluja millä leikkiä. Onneksi Paula muisti tällä kertaa ottaa Justukselle omat autot mukaan, sillä meiltä ei moisia kovin montaa löydy :). 

Aivan ihania lahjoja Lilian sai, äitikin oli niin vallan otettu niistä! Tällä hetkellä kovia juttuja meidän 4-vuotiaan mielestä on kaikki prinsessoihin liittyvä, etenkin Frozen on aika kova sana. Vaikkakin yllättäen Lilli tykkää Annasta enemmän kuin Elsasta. Se voi tosin johtua olosuhteiden pakosta, kun Linnea on meidän perheen Elsa.. Todella tärkeäksi on nyt muodostunut myös "Olivia"-nukke, jolle Lilli sai paljon uusia juttuja, muunmuassa pyöräilykypärän, vaippoja, vaatteita sekä pyörään kiinnitettävän istuimen! Lilli on onnentyttö kun on niin mahtavia ihmisiä ja ystäviä ympärillään, äidinkin sydän meinaa pakahtua. Ja sunnuntaina jatkuu <3

7 kommenttia:

 1. Vau! En ihmettele, että nämä ovat luetuimpia juttujasi, sillä näyttää todella ihanalta :)

  VastaaPoista
 2. Älyttömän kaunis kattaus ja hyvännäköiset herkut <3

  VastaaPoista
 3. Blogloviniin ei päivity jostain syystä postaukset?

  VastaaPoista
 4. Todella hyvännäköisiä herkkuja!

  VastaaPoista
 5. Ihanat prinsessajuhlat! <3

  Mistä tuo Lilianin kaunis mekko on? Ostin nuorimmalle tytölle aika samantyylisen mekon ja tuo postauksessasi näkyvä mekko ehkäpä sopisi vanhimmalle tytölle heidän tuleviin synttärijuhliinsa! :)

  VastaaPoista
 6. Löysin vasta blogisi ja ihastuin. Oi ihania herkkuja juhlapöydässä!! Tuo valokuvakehys on kaunis. Mistä tuollaisia löytyy?

  VastaaPoista