kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

maanantai 1. kesäkuuta 2015

Liian lyhyt ja ihana

Moikka!

Täällä sitä ollaan, takaisin kotona. Tulimme eilen yöllä joskus ennen viittä kotiin, ja voin kertoa että en muista koska olisin ollut näin väsynyt. Olen nukahtanut erinäisiin paikkoihin ainakin viisi kertaa tänään! Kohta on siis hipsittävä yöunille jo, että huominen olisi jo vähän onnistuneempi päivä!

Ihan lyhkäisyydessään meidän reissusta: parasta pitkään aikaan! Seura, ruoka sekä juoma osuivat niin kohdalleen, ettei paremmasta väliä. Ainoana ongelmana oli loman liian lyhyt kesto. Puhuimme eilen siitä, kuinka yleensä loman päätteeksi tuntuu jo ihan mukavalta suunnata kotiin, mutta tällä kertaa ei ehtinyt tulla vielä sitä fiilistä. Vielä muutaman päivän olisin ilomielin viettänyt reissussa, kun tytöilläkin oli mennyt niin loistavasti täällä kotona. Ensi kerralla sitten!Muutamia mietteitä reissusta, sekä Budapestista yleisesti. Minulla kävi kuten yleensä, kun on liian hauskaa, unohtuu se kuvien ottaminen, eikä tuota järkkäriä ole järin kiva kanniskella kaulassa koko päivää muutenkaan!

 • Mielettömän hyvä hintataso, etenkin ruokien ja juomien osalta
 • Tähän aikaa vuodesta todella ihanteellinen sää
 • Kaunis kaupunki, jossa on paljon nähtävää. Jo pelkkä kaduilla kävely saa haukkomaan henkeä upeiden rakennusten lomassa
 • Suhteellisen hyvä englanninkielen taso, etenkin ravintoloissa
Ainoita miinuspuolia, mitä tulee mieleen oli se että mikään kauppa ei ollut sunnuntaina auki, näin lyhyellä lomalla se oli vähän kurjaa. Toisekseen, kaupunki ja sen keskusta oli niin laaja että siihen oli vähän vaikea tutustua, vaatisi useamman päivän jo pelkästään keskustassa oleskelu!
Nyt jo seuraava kohde siintää mielessä, tästä tehdään kyllä jokavuotinen tapa :)! Mikäli tulee jotain kysyttävää Budapestista, niin vastailen mielelläni. Tällä hetkellä ainakin ajatukset ovat vielä niin sekaisin, etten tarkempaa kohdekuvasta jaksanut tehdä.

2 kommenttia:

 1. Mistä teidän lasten kerrossänky on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni sen kaupan nimi oli Veken kaluste :)!

   Poista