kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

tiistai 30. kesäkuuta 2015

Kesän ensimmäiset..

Eilen vietimme ainakin täällä Jyväskylässä kesän ensimmäistä kunnon hellepäivää. Tai sanotaanko, että ensimäistä kertaa tänä kesänä edes tuntui siltä että olisi kesä! Sen kunniaksi tuli yksi jos toinenkin asia tehtyä ensimmäistä kertaa tämän kesän aikana! Tässä muutama

1. Lakkasin ensimmäistä kertaa varpaankynnet, olen aivan rakastunut tähän mintun sävyiseen lakkaan! Ensimmäistä kertaa laitoin myös jalkoihin itseruskettavaa, oli nimittäin aikamoisen karu näky peilistä katsoessani näitä jalkoja! Tilasin tämän paljonkehutun St. Tropezin itseruskettavan, sekä siihen kuuluvan levityshanskan muutamia viikkoja sitten Asokselta. Plussana tässä on ehdottomasti hyvä ja raikas tuoksu, sekä se että vaahto on värillistä, niin näkee heti mihin sitä on levitetty, eikä tarvitse arvailla, kuten joidenkin rasvojen kanssa on käynyt..



2. Kaivoin ensimmäistä kertaa shortsit kaapista, ja olin niillä ihan oikeasti koko päivän, iltaan saakka! Joku taisi jo toissakesänä muuten kommentoida näistä shortseista että ihan huti, ei sovi yli 25-vuotiaille ollenkaan.. Ei paljon hetkauttanut, ja tänäKIN kesänä aion näitä siis käyttää! Suojatkoon silmänsä siis kaikki joille allaolevat kuvat ovat liikaa :)!





3. Tytöille levitettiin ensimmäistä kertaa aurinkorasvaa! Ja myös he kulkivat päivän mekossa ja shorteissa.


4. Ensimmäistä kertaa syötiin (tai siis herkuteltiin!) ulkona, katsokaa kuinka täydellinen lastenpöytä Essin takaterassilta löytyy! Mukana olivat menossa myös Melina, sekä meidän rakkaita naapureita. Ja vauhtiahan ei taas puuttunut, mikäli se on joskus aiemmin käynyt epäselväksi..


5. Tein ensimmäistä kertaa tänäkesänä bataattiburgereita salaattipedillä meille ruoaksi. Meillä on muuten näin kesällä vähän heittänyt häränpyllyä nämä ruokailuajat, iltaruoka syödään lähempänä kuutta lähes joka kerta, HUPS..


6. Joko arvaatte kuvasta mitä myös teimme ensimäistä kertaa eilen? Tai siis en todellakaan minä tai Mikko, mutta tytöt! Kyllä - kävivät uimassa. Lämpimän päivän päätteeksi kävimme naapureiden kanssa vielä illansuussa rannalla, ja tytöt pulahtivat hetkeäkään miettimättä järveen uimaan.. Saa nähdä tuleeko itse uitua tänä kesänä taas kertaakaan, mutta kivaahan se on seurata toisten riemua vierestä. Se taisikin olla tähänastisen kesän parasta antia tyttöjen mielestä. Toivotaan lämpöisempiä kelejä niin pääsisi useamminkin rannalle.



7. Tämmöisen päivän jälkeen meillä myös simahdettiin alta aikayksikön. Aamusta kun herää ennen seiskaa, ja leikkii suurimman osan päivästä pihalla kavereiden kanssa niin kyllä maistuu uni hyvin. Tuntuu että itselläkin iskee se väsymys ihan pelkästä katsomisesta välillä! Meillä alkaa Mikolla perjantaina loma, ja suunnitelmat ovat vielä hyvinkin auki.. Ajatuksena oli, josko heti alkuviikosta lähtisimme johonkin reissuun perheen kesken, todennäköisesti suuntana Helsinki!

2 kommenttia:

  1. Shortsit sopii sulle täydellisesti! Ja sitä paitsi näytät ehkä 21-vuotiaalta niin kun mäkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah ihana Laura <3! 21 tosiaankin ;)!

      Poista