kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

maanantai 8. kesäkuuta 2015

Kesä - ja se LOMA!

Moikka!

Arvatkaapas mitä, täällä istuu virallisesti ensimmäistä lomapäiväänsä viettävä äiti! Koulusta alkoi loma toukokuun lopussa, ja nyt myös töistä. Viime viikko olikin töiden osalta aika kiireinen, ja tänään kun istahdin koneelle, joka oli jäänyt päälle, huomasin että viimeksi istuin koneen äärellä perjantaina aamupäivällä. Se on kuulkaas aika pitkä aika erossa koneesta minulle!

Viime viikolla nappasimme crocsilta saadut sandaalit ja balleriinat laukkuun, ja suuntasimme ensimmäistä kertaa rannalle tänä kesänä. Vielä ei kuitenkaan ihan uikkareita otettu matkaan, vaikka tyttöjen kahlailua seuratessa täytyy sanoa että he olisivat varmaan olleet aivan valmiita jo uimaan.. Rannalla olikin muutama kesälomaansa viettävä porukka jotka jo uivat. Minua kun ei meinaa loppukesästäkään saada järveen niin meni oikein kylmiä väreitä kun edes mietin uintia :)!


Crocsilta saimme kesäksi taas aivan loistavat kengät, tytöille valitsin jo viime kesänä huipuiksi osoittautuneet balleriinat, Lillille saimme Hello Kitty-clogit ja Linnealle valitsin vielä sinisenä Keeley Petal Charm-sandaalit. Nämä ovat jo kovassa käytössä meillä, nytkin tytöt juoksentelevat pihaleikeissä balleriinoissa. Nyt jos koskaan kannattaa kurkistaa Crocsin sivuille, sillä vielä tänään saat kautta sivuston -25% kengistä!

Saimme kenkien lisäksi kaikkea muuta kivaa kesään, joista yksi huippujuttu olivat nämä jäätelömuotit! Eivät olisi voineet tulla muuten parempaan saumaan, juuri mietin että mistähän saisin ostettua kesäksi muotteja, jotta voisin tehdä kaikkia erilaisia jäätelöitä!
Täytyy vielä mainita loppuun, että meidän Linnealta irtosi vihdoin ensimmäinen hammas eilen! Alas on ilmestynyt jo tovi sitten uudet rautahampaat ja nyt ollaan pitkään odoteltu että milloin lähtisi edessäolevat maitohampaat. Toinenkin heiluu jo kovasti ja neiti uhoili että aikoo senkin repiä irti lähipäivinä. Palkkioksi hampaan lähtemisestä kävimmekin tänään ostamassa Linnealla uuden prinsessa-sähköhammasharjan! Mun iso tyttö <3.


3 kommenttia:

 1. Mä oon kanssa tykästynyt noihin crocsin balleriinoihin. Toissakesänä oli meidän tytöllä sellaiset ja nyt taas suunnitteilla. Siksi kyselisinkin, mitä kokoa teillä tytöt käyttää ja mikä koko on noista crocseista? Meidän tyttö on iältään siitä teidän tyttöjen välistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän tytöillä on nyt koot c11 ja c13, mutta ovat kyllä vähän reilut vielä meille :).. Eli voi olla että joko koko c11 tai c12 olisi sitten teille hyvä!

   Poista
 2. Ihanaa lomailua teille! Aurinko vain voisi paistaa enemmän.. :) hampaita täälläkin irronnut jo pari. Laitettiin se sitten tyynyn alle (toinen oli kadonnut päiväkodissa) ja hammaskeiju toi sitten kolikon tilalle.

  VastaaPoista