kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

perjantai 26. kesäkuuta 2015

Juhlien välissä

Heippa!

Meillä eletään täällä yhdenlaista synttärihuumaa. Nimittäin Lillin lisäksi tuntuu että vähintään jokatoisella tuttavan lapsella sattuu olemaan tässä kesä- heinäkuun aikana synttärit! En varmaan kovin paljon huijaisi jos sanoisin että melkein joka viikko olemme päässeet juhliin herkuttelemaan. Ja sama meno jatkuu vielä tovin - enkä valita yhtään!

Meillä oli maanantaina viimeksi synttärijuhlat, kuten edellisestä postauksesta varmasti jo luitte, ja seuraavat ovat sitten naapurissa rakkaan pikkuneidin, Milan luona. Sunnuntaina on taas aika laittaa pöytä koreaksi ja kutsua kaverit sekä naapurit herkuttelemaan. Tällä kertaa kutakuinkin kokonaan jäätelön voimin! Pihassa onkin odottamassa naapureiden kanssa tehty jätskikioski, josta tuli itseasiassa aika hellyyttävä! Vähän rosoinen ja kotikutoinen, kutsutaan sitä vaikka persoonalliseksi ja uniikiksi :). Se tulee Lillin juhlien jälkeen vielä naapureiden synttäreille käyttöön, jonka jälkeen tytöt saavat touhuta sen kanssa mitä tahtovat, kauppaleikit kun ovat nyt aika kova sana meidän kadulla. Vaikka seuraavien juhlien teemaväri on kaikkea muuta kuin edellisen, näyttää meidän koti vielä erityisen vaaleanpunaiselta tällä hetkellä. Meillä on nimittäin aika harvoin vaaleanpunaisia kukkia! Pionit ovat mun omia lempikukkia ja odotan aina kuin kuuta nousevaa että niitä tulisi myyntiin, aiemmin olinkin vakuuttunut että menemme Mikon kanssa naimisiin juuri näihin aikoihin, sillä tahdon hääkukikseni ehdottomasti upeat pionit! No, se ei tietenkään ole vielä poissuljettu ajatus, mutta sanotaanko että tässä vuosien saatossa omat mielikuvat meidän mahdollisesti tulevista häistä on vähän muuttuneet..
Kävimme eilen nautiskelemassa kesäteatterista, kun meidät oli kutsuttu Jyväskylän bloggaajien elämysiltaan. Illan meille tarjosi Art Catering (valehtelematta PARASTA jäätelöä mitä olen koskaan syönyt!), Liikuntakeskus Linea ( joka on itseasiassa tässä aivan meidän lähinaapurustossa ), Laajis, Teatteri Eurrooppa Neljä sekä Kipinä. Ilta oli todella mukava, en malta odottaa mitä ensi kerralla keksitään! Suosittelen todella tuota tämän kesän musiikkikomediaa, joka kertoo Urho Kekkosesta, näyttelijät olivat aivan uskomattoman taitavia ja näytös viihdyttävä! Mahdattekohan kentien arvata kuka näyttelijöistä esitti Kekkosta ;)?
Nyt täytyy kömpiä unille, huomisaamuna vielä valmisteluhommia sunnuntain juhliin ennen kuin pääsemme juhlimaan Milaa!

Mukavaa viikonloppua!

P.S. Olettehan muistaneet päivittää tämän uuden osoitteen? Jos voisitte omiin blogeihin sen myös päivittää lukulistoille niin olisin superkiitollinen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti