kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Glitter for everyone!

Moikka!

Eilen pääsimme viettämään iltaa Jyväskylän Glitterissä, kun ihanat tytöt olivat järjestäneet meille bloggaajaillan. Illan aikana maisteltiin suussasulavia Voffelin herkkuja, nautittiin lasilliset skumppaa, kävimme vuoronperään laittautumassa ja tietenkin ihastelemassa hurjan ihania tuotteita! Iloista ja innokasta puheensorinaa riitti koko tapahtuman ajaksi.

Pitkästä aikaa otin myös asukuvat itsestäni, kiitos ihana Essi näistä <3. 


takki & housut // Vero Moda
laukku // Mulberry
huivi // Lv
paita // Lindex

Saimme valita Glitterin valikoimasta kampaukseemme jotain, ja itse nappasin heti ihanan kukkapannan, jota olen valehtelematt joka ikinen kerta ihastellut kun liikkeen ohi kävelen! Juhannus, sekä meidän kukkapannoista viilliintyneet neidit olivat vahvasti mielessä pantaa valitessani. Ilokseni goodiebagissa oli myös toinen, valkoinen kukkapanta niin voimme sitten vuorotella pantojen pitämisen kanssa :)! Glitteriin oli saapunut nyt myös uusi erä super-suosittuja hopea/kultatatuointeja, niitä saa alle 7€ hintaan. Kannattaa vaan olla nopea, me bloggaajatkin niitä nimittäin aika monta pakettia haalimme jo itsellemme!

Kiitos Glitterille mukavasta illasta, näitä ehdottomasti toivon tänne Jyväskylään lisää! Viikossa kun tulee useampiakin kutsuja erilaisiin tilaisuuksiin Helsinkiin, mutta eihän sinne voi montaa kertaa viikossa ajella.

1 kommentti:

  1. Ooh, kuulostaa mahti-illalta :)
    ps. sun tyyli on kyllä niin magee!

    VastaaPoista