kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

perjantai 15. toukokuuta 2015

Videokuulumiset

Moikka!

Tässä olis taas pitkästä aikaa videotervehdys, joka kerta jännittää aina yhtä paljon - älkää siis kivittäkö mua! Haastan muuten mukaan myös kaikki muut bloggaajat, ja laittakaa linkkiä tähän postaukseen omiin videopostauksiin! Niitä on aina hauska kuunnella! Ja joo - aina yhtä hehkeät aloituskuvat näissä videoissa :DMukavaa viikonloppua!

18 kommenttia:

 1. Hyviä ja mielenkiintoisia pohdintoja blogin kautta saatavasta mielikuvasta minkälainen persoona häärii blogin takana. Välillä olen itsekin pohtinut minkälaisen kuvan oma blogini tai ylipäätään mikä tahansa sosiaalisen median kuva minusta antaa. Välillä koen myös tarvetta muistutella, että somen kautta tulee annettua elämästä vain tietty osa esille eikä suinkaan kerro koko totuutta elämästä! Jokainen bloggaaja varmasti haluaisi välittää miellyttävän kuvan itsestään bloggaajana ja minusta olet siinä onnistunut. :) Sinulla on aidon oloinen blogi ja uskon, että välittämiisi ajatuksiisi blogissasi voi moni samaistua myönteisellä tavalla. :)
  Jaiks, täytyy katsoa jos itsekin uskaltaisi laittaa livepätkää blogiin. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaste otettu vastaan. :)

   http://perhosenalennan.blogspot.fi/2015/05/terkut-videolla_17.html

   Poista
  2. Mahtavaa Jenna, ootan innolla että kuulen taas äänesi <3!

   Poista
 2. Hih, hauska :) Näitä on kyllä mukava katsella ja tosiaan jo pelkkä videon välityksellä saatu kuva on erilainen kuin mitä pelkkä kirjoitettu blogi antaa ymmärtää. Ihanaa kevään jatkoa sinnekin :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Hahah, siitä en kyllä tiedä :D mutta kiitos <3

   Poista
 4. Hauska video ja pitäisiköhän sitä itsekin uskaltaa!!! ;))

  VastaaPoista
 5. Niin herttainen olet! Jatka samaan malliin. :) Ihanaa kesän odotusta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos paljon <3 Sitä samaa sinne!

   Poista
 6. Vaikutat niin symppikseltä :)

  VastaaPoista
 7. Sain nyt susta aivan erilaisen kuvan videon kautta! Tosi kiva tälläinen, tee useamminkin :) Vaikutat just tosi symppikseltÄ :)

  VastaaPoista
 8. Toivottvasti tukehdut pyörääsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas oikein hienosti, ja melkein oikein kirjoitettu! En kuitenkaan ajatellut syödä pyörääni, josta en sanallakaan mainitse koko videossa.

   Poista