kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Värikäs vs. Väritön

Moikka!

Nyt on tämä "lastenvaatebloggaaja" ihan hiukan myöhässä näiden meidän välikausivaatteiden esittelyn kanssa. Tätä postausta on pyydetty varmaan ensimmäistä kertaa tammikuussa, kun ei kyllä itselläni ollut vielä mitään hajua koko asiasta. Olen siinä mielessä ehkä vähän tylsä ja huono bloggaaja, koska en todellakaan kulje millään aallonharjalla muodin tai muun osalta. Monesti sytyn joihinkin tavaroihin vasta kun olen nähnyt ne itse luonnossa tai hetken aikaa vähän sulatellut räikeää kuosia tai väriä. Nytkin meidän toiset välikausisetit ovat viime vuoden mallistoa, joita etsin kissojen ja koirien kanssa, koska ne oli PAKKO saada. Äiti sekä tyttäret ovat aivan rakastuneita näihin värikkäisiin Molon välikausivaatteisiin nimittäin. Linnean toiveena oli jo talvella, ettei hän enää tahdo haalaria, katsotaan saanko hänet ylipuhuttua ensi talvella vielä käyttämään haalaria, on se vaan nimittäin helppo! Vai minkä ikäisinä teillä ollaan luovuttu haalareista? Linneahan on ensi talvena jo eskarilainen (APUA!).

Toinen setti, jota käytetään vähän siistimpään menoon, on tämä POMPin setti, jossa on SS15 light rose-väriset kuorihousut sekä softshelltakki. Näiden settien lisäksi meillä on käytössä vielä  viime kauden kuorivaatteet POMPilta, jotka ovat kyllä niin kurassa ja ravassa että eivät sen enempiä esittelyitä kaipaa :).. 
Kummatkin näistä  "uusista" seteistä menevät onneksi vielä helposti syksyllä. Normaalisti kun tuntuu että kesä tulee aivan yllättäen, eikä keväisin ole vk-vaatteilla niin pitkää käyttöaikaa. Just nyt kyllä tuntuu että koko kevät vain antaa odottaa itseään, eikä kesästä ole tietoakaan! Mutta jos saisimme vaikka superlämpimän kesän vastakohtana tälle kurjalle keväälle?

Mitäs piditte välikausikamppeista? Kummat setit miellyttää enemmän?

5 kommenttia:

 1. Meillä on samat Molon vaatteet ja olen kyllä tykännyt. Kivoja ovat kummatkin, mutta ehkä värikäs olisi mun valinta :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten kauniit setit olet rakentanut näistä, ehdottomasti omaan makuuni tuo värikäs on ihana. Tuo on kyllä kauneimpia Molon ulkovaatteita aikoihin, pitää ehkä Islalle metsästää myös joskus tuota kuosia ellei tule kauniimpaa. :)
  Mutta ihania ovat molemmat, minä tykkään kanssa samistella tyttöjen kanssa, vielä kun Pinjalle kelpaa samat jutut kuin siskolleen. :)

  VastaaPoista
 3. Molemmat ihania! Meiltäkin löytyy tuo alempi setti :-)

  VastaaPoista
 4. Iskin silmäni noihin ihaniin kuumailmapallopipoihin, enkä saa nyt silmiäni irti niistä. :D Molemmat setit on ihanat ja omalla tavallaan kauniit. :) Kivoja vapaita! <3

  VastaaPoista
 5. Molemmat setit tosi ihanat! Mä olen myös aina vähän jälkijunassa, miellyn juttuihin usein vasta sitten kun ne on jo ohi muilla. Ja sitten niitä saakin metsästää ihan hulluna.. :D

  VastaaPoista