kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

maanantai 11. toukokuuta 2015

My weekend via my iPhone

Moikka!

Ihan mieletön viikonloppu nyt takanapäin, joka oli täynnä mahtavaa ohjelmaa! Näistä viikonlopuista saa kyllä niin paljon virtaa taas arkeen :)! Kamera ei kuitenkaan ihan liikaa kulkenut matkassani, joten tällä kertaa katsaus meidän viikonloppuun iPhonen kameran välityksellä. Monet teistä seuraakin varmasti jo instassa meitä, ja se onkin oiva keino päästä vähän pintaa syvemmälle ja vieläpä reaaliajassa, bloggaamisen kun hoidan sitten aina vähän jälkijunassa.. Minut löytää instasta nimimerkillä @evelinakultahippu, liityhän sinäkin seuraajaksi! Insta on myös siinä mielessä palkitsevampaa, kun siellä näkee kaikkien tykkääjien kuvat ja seuraajat saavat kasvot, toisin kuin täällä blogin puolella, jossa tuntuu kommentointikin kärsineen tiettyä inflaatiota verratuna parin vuoden takaiseen buumiin!

Mutta aloitellaanpas meidän viikonloppua! Perjantailta ei jostain syystä ole paljon kuvia, mutta kävin viemässä viimeisetkin POMPin vaatteet postiin takaisin, tytöt ulkoilivat sillä aikaa naapureiden kanssa pihalla. Samalla nappasin postiin tulleen paketin Cloettalta, joka oli täynnä uutuusnäytteitä. Voisin vaikka vannoa, että nämä paranevat kerta kerralta nämä uutuudet! Siitä menimme suoraan kummityttöni luokse parin talon päähän pikaisesti synttärikahveille (synttärijuhlat ovat vasta tällä viikolla..). Illaksi suuntasimme sitten myöskin parin talon päähän ihanalle Essille, joka kutsui meidän grillikauden avajaisiin! Siitä myöhemmin lisää, kun saan kuvat koneelle ladattua! Mikkokin tuli sopivasti ennen seiskaa työreissulta kotiin ja liittyi suoraan meidän seuraan!


Lauantai alkoi kaupunkikierroksella perheen kanssa, kun kävin iltaa varten vielä viime hetken paniikkiostoksilla, perinteinen "ei mitään päällepantavaa"-kriisi kun pääsi hetkellisesti taas yllättämään! Kävimme uudistuneessa Rossossa syömässä, ruoalle peukut mutta uudelle leikkipaikalle pitkä miinus. Aiempi leikkipaikka oli nimittäin se, minkä vuoksi monesti perheen kanssa menimme Rossoon, nykyinen oli paljon kolkompi verrattuna edelliseen! Ei ollut muuten mikään paras ratkaisu vetää mahaa täyteen pastaa, kun muutaman tunnin päästä oli väriestejuoksun startti..

Hyvillä mielin, surkeasta kelistä huolimatta starttasimme viiden kilsan pätkälle. Matka meni hyvin ja kun seurana oli maailman kilpailuhenkisimmät mimmit, niin eihän siinä voinut kun juosta koko matkan. Tytöt ja Mikko olivat meitä muutamalla esteellä tsemppaamassa ja kyllähän siitä sai taas extravoimaa kun neidit tsemppasivat yhteen ääneen; "ÄITI, ÄITI!!" Hienosti siis meni vaikka tiimimme motto olikin "lahjattomat treenaa". Loppuiltaa vietettiin samalla tyttöporukalla herkutellen ja seurasta nauttien, ja tulipa sitä kaupungissakin pyörähdettyä. Kovin pitkään emme kuitenkaan malttaneet olla, sillä seuraavan päivän äitienpäivä oli kaikilla vahvasti takaraivossa mielessä :).
Ajoissa kotiintuleminen olikin ainakin allekirjoittaneelle ihan hyvä idea, sillä aamu starttasi siinä hiukan päälle kuudelta aamulla, kun neidit heräsivät, eivätkä malttaneet antaa äidinkään nukkua. Kakku kannettiin innoissaan puoli seitsemältä pöytään kun itse neiti omatoimisuus, Linnea, alkoi kattaa meille pöytää. Lahjat piti myös avata heti, sain tytöiltä aivan mielettömän ihanat kortit, joissa oli heidän kuvansa, sekä kummaltakin omat jumppaohjeet äidille. Toisella puolella oli kirjoitettu mitä tytöt ajattelevat äidistä, kyllähän siinä tippa tuli linssiin..

Aamupäivän olimme kotosalla ja nautimme upeasta kelistä takapihalla, jossa otin sohvalla kesän ekat torkut.. Iltapäivällä suuntasimme kauan odotettuun Tivoliin, joka olikin eilen viimeistä päivää kaupungissa. Kävi kyllä mieletön tuuri kelin suhteen. Sinne olisi nimittäin pitänyt kyllä mennä vaikka olisi satanut kissoja ja koiria taivaalta, sen verran tytöt sitä odottivat! Kevään kaunein päivä ja mahtava seura, mitäpä sitä muuta voi toivoakaan? Tytöt halusivat aivan välttämättä kummitusjunaan, jonne pääsivätkin isin kanssa. Voin kertoa että ilmeet olivat kyllä näkemisen arvoiset kun vaunu tuli ulos.. Tivolista lähdimme vielä mummolaan viettämään iltaa ja syömään. 

Loppuun pakko laittaa vielä  kuva omasta, maailman päheimmästä äidistäni, jonka julkaisin eilen FB:ssä. Toivottavasti teillä oli yhtä kiva viikonloppu ja äitienpäivä kuin minullakin <3! 


Nyt tuli kyllä enemmän tekstiä kuin pitkään aikaan, mitäs muuten pidätten tämäntyyppisistä postauksisa?

2 kommenttia:

 1. Heips! Kuulostipa viikonloppunne hauskalta ja toiminnan täyteiseltä!
  Pitikin kirjoittamani, että oli kiva lukea ns. vanhan tyylin kultahippumaista kuulumisia! :) Olen aina tykännyt kovasti kirjoitustyylistäsi koska sitä on helppo lukea ja osaat pukea ajatukset niin hyvin sanoiksi! Ensimmäistä blogiani perustaessani pyrin itsekin samankaltaiseen tapaan kirjoittaa, joten olet ollut suurena inspiraationa minulle. Kiitos siis hyvän mielen blogistasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna kommentistasi, ne ovat aina päivieni piristys <3 Olipas kauniisti sanottu :)!

   Poista