kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

maanantai 18. toukokuuta 2015

Kesä mielessä

Moikka!

Pitkä viikonloppu on nyt takana, ja olipas kyllä aika tahmea herätys tähän viikkoon! Kun kouluun saakka pääsin niin kyllä se elämä alkoi taas voittaa, mutta tuntuu kuin olisi ollut tarvetta vielä vähintään viikon lomalle kaikesta. Enää muutama viikko koulua ja alkaa kesäloma! Olen siis tyttöjen kanssa koko kesän kotona, tehden 2-3 kertaa viikossa töitä iltaisin ja viikonloppuisin. 

Kesälomasta puheenollen, tytöillä on huomenna illalla kevätjuhla. Tämä kevät on mennyt aivan uskomattoman nopeasti! Kovin kummoisia kesäsuunnitelmia meillä ei vielä ole, Ahvenanmaalle suuntaamme ainakin aivan varmasti. Laivalle olen muutenkin luvannut viedä tytöt, suunnitelmissa oli lähteä naapurustoporukalla niin olisi mukavaa seuraa lapsille ja meille aikuisillekin. Ruotsikin houkuttelisi pitkästä aikaa! Siellähän olisi vaikka mitä mukavaa tekemistä lapsille. Toivotaan yhtä mahtavaa kesää kuin viime vuonna niin riittää tekemistä ihan tässä meidän kotipihassakin!Kesä mielessä kävin vähän omaa sekä tyttöjen vaatekaappeja läpi viikonlopun aikana. Uskomatonta kuinka nopeasti tytöt saavat kaapit sotkuisen näköisiksi. Nyt sovimme, että ainoastaan aikuiset saa laittaa kaappiin takaisin vaatetta, jospa ne pysyisi vähän kauemmin siistimpänä.. Meillä on muuten tyttöjen kanssa sopimus, että kaappien sisäpuolille he saavat laittaa mitä itse haluavat, ja tämä kuvassa näkyvä ovi on Linnean käsialaa :).


Itse olen koko talven ollut aika vahva hopean kannattaja, mutta kesän tullen taas näyttäisi kultakin mun silmään aika kivalta! Sandaalit ovat kulkeneet jo muutaman kesän matkassa mukana kuten huomaa, mutta yhä edelleen vaan ovat mun yhdet suosikit, vaikka muutoin olen aika huono käyttämään konjakin värisiä asusteita. Eli kuten jutuista huomaa, kyllä täällä jo kovasti odottelemme sen kesän ja loman saapumista!

Mukavaa viikonalkua kaikille <3.

2 kommenttia:

  1. Nyt on kyllä pakko kysyä, että minkä takia lapset saa laittaa kuvia vain kaapin sisäpuolelle? Jos ne on lapselle tärkeitä juttuja,niin eikö niiden kuuluisi olla esillä? Ja jos se on lastenhuone,niin eikö siellä juuri lapsen kädenjälki pidä näkyä? En tietenkään tarkoita,että sen pitäisi olla kaaoksessa ja sotkuinen...mutta kyllä lasten omat jutut ovat tärkeitä. Tämähän on toki vain minun mielipide,mutta ajattelin vain kysyä,että onko lastenhuoneen oltava suoraan sisustuslehdestä? Muuten tykkään kyllä jutuistasi täällä :)

    VastaaPoista
  2. Me ihmiset vain olemme erilaisia sekä tykkäämme erilaisista asioista :) itse tykkään siististä ja selkeästä kodista ja meillä aikuinen sisustaa myös lastenhuoneen.

    VastaaPoista