kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

tiistai 5. toukokuuta 2015

Kerää ja saa!

Lambi on varmasti jokaisessa kotitaloudessa tuttu merkki, mutta tiesittekö että Lambi täyttää tänä vuonna jo 50-vuotta? Sen kunniaksi Lambi on suunnitellut Finlaysonin kanssa nämä upeat Lambi <3 Finlayson tuotteet. Onko kuosi kenties tutunnäköinen? Saattaa olla, sillä se on lainattu Lambin servettien pinnasta! Pisarakuosi toimiikin mielestäni erittäin hyvin ja on kauniin ajaton.
Nyt myös sinä voit saada nämä upeat lakanat tai kassin, keräämällä Lambin tuotepakkauksista koodeja! Itse sain muutaman yllimääräisen koodin, jolla lunastin Kerää ja Saa-järjestelmästä meille nämä, ja olenpa sen jälkeen jo alkanut hamstraamaan koodeja meille lisää, nämä lakanat ovat nimittäin aivan unelmanpehmeät! Niinkuin voikin tietysti olettaa kun on Lambi kyseessä :). Pistejärjestelmä on hiukan muuttunut aiempaan verrattuna, sillä nykyisin saat isommasta paketista enemmän pisteitä.

Lambin Kerää ja Saa sivustolle pääset rekisteröitymään tästä linkistä, ja voit vastata siellä avattuun kyselyyn jossa pääset vaikuttamaan mitä esimerkiksi toivoisit palkintovalikoimaan! Liittyminen on ilmaista, ja saat koodilla EVELINA10 ensimmäiset kymmenen pistettä jolla pääset hyvin jo alkuun!

*Postaus toteutettu yhteistössä Lambin kanssa*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti