kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

torstai 28. toukokuuta 2015

Desenio seinällä

Nämä upeat julisteet saapuivat meille muutama viikko sitten. Kaunokaiset pääsivät suoraa päätä kehyksiin, jotka olin ostanut jo valmiiksi Ikeasta. Pitkään olin sitä mieltä, että meidän seinille ei tule MITÄÄN. Ja vuoden verran siinä kestikin, kunnes tuli tunne siitä että kyllä ne muuten jotain kaipaavat, ikäänkuin viimeistelemään sisustusta. Sain valita Desenion valikoimasta ihan mielettömän kauniita julisteita, joista COCO-juliste on itseasiassa meidän eteisen seinällä, parhaalla paikalla.
Muut taulut odottavat vielä päätöstä, tulisivatko ne työhuoneeseeni, vaiko vessaan. Nuo chanel-aiheiset ainakin sopisivat sinne nimittäin hyvin. Voi kun olisi oma pukuhuone, nämä olisi kuin luodut sinne!
"MORE ISSUES THAN VOGUE" on ollut jo pitkään ostoslistalla. Se vaan yksinkertaisesti kuvaa mun luonnetta aika hyvin. Varsinkin jos tuolta toiselta osapuolelta kysytään. Näiden taulujen hinta yllätti minut aivan täysin, ovat hyvinkin edullisia, ja mieltä jäi kaivertamaan vielä muutama muu upea juliste! Kohtahan meillä onkin ongelmana mihin kaikki sisustustaulut laitetaan :)!

Moni on kysellyt etenkin tuon COCO-taulun perään, joten nyt vihdoin pääsette tutustumaan tarkemmin tähän mahtavaan kauppaan! Me hypätään aivan just autoon ja suuntana Helsinki ja illalla lento Budapestiin!

Ihanaa viikonloppua vielä kaikille! Muistakaa seurata meitä myös instagramissa @evelinakultahippu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti