kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Budapest-vinkit jakoon!

Heippa!

Nyt täytyy kyllä sanoa että on alkuviikon kiirettä pitänyt. Viimeisiä koulujuttuja tältä keväältä, kuten eilinen ja vielä huominen (JAIKS!) englannin esitelmä, illat töitä ja kaikki siinä välissä oleva aika tiukasti neiteihin naulittuna. No, kohta helpottaa.

Nimittäin huomenna heti englannin esitelmän jälkeen suuntaamme ihanalla kaveriporukalla (naapuriporukalla) kohti kuvankaunista Budapestia! Matka varattiin jo alkuvuodesta, jolloin tuntui että siihen on vielä pieni ikuisuus. Ja nyt tuntuu kuin siitä hetkestä olisi vain viikko.
Lähdemme pidennetylle viikonloppureissulle aikuisten kesken, ja voi kuinka tätä on odotettu!

Nyt kaipailisin kuitenkin vielä viimehetken vinkkejä hyvistä kohteista, olen saanut teiltä aiemminkin niin mahtavia matkavinkkejä, etten malta odottaa mitä nyt jaatte täällä meidän kanssa!

Eli nyt kaikki Budapestissa käyneet, vinkkejä kehiin - täällä odotetaan niitä malttamattomana!
Tämä on muuten ensimmäinen kerta kun olen tytöistä näin pitkään erossa, aiemmin olen ollut muutaman kerran kaksi yötä poissa. Jännittää! Tytöt ovat tämän ajan täällä kotona mummojen ja pappojen hellässä huomassa ja todennäköisesti se on äiti joka eniten ikävöi, vaikka Linnea kyllä vähän surulliselta asiasta vaikuttaa. Lilli taas laskee päiviä milloin jo lähdettäisi, taitaa tuliaiset olla vaan neidillä mielessä :)..

Nyt vielä tämä päivä koulua ja töitä, ja huomisen esitelmän tekoa ja sitten pääsee hetkeksi aikaa irtautumaan tästä kiireestä! Yritän ehtiä ajastaa teille reissun ajaksi muutamia postauksia, instagramista pääsette varmaan parhaiten seuraamaan reaaliajassa meidän menoja, tilini on @evelinakultahippu :)!

5 kommenttia:

 1. Awww ihanaa!! Rentouttavaa ja kokemusrikasta matkaa teille!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa reissua!
  Me olimme siellä reilu vuosi sitten:
  http://prinsessanoppi-lapetiteprincesse.blogspot.fi/2014/03/budapest-day-1.html
  http://prinsessanoppi-lapetiteprincesse.blogspot.fi/2014/03/budapest-day-2.html

  VastaaPoista
 3. Kylpylä on käymisen arvoinen. Siellä on mm. ulkoilma-allas, joka on hyvällä kelillä ihan loistava. Kauhujen talo ihan jännä, sit tietenkin pakolliset nähtävyydet Tonavan ranta siltoineen ja terasseineen, Kuninkaanlinna siellä kukkulan päällä, markkinatori ja sen varrella sijaitseva legendaarinen kahvila (nimeä en enää valitettavasti muista, mutta löytyy varmasti netistä). Tossa nyt joitakin. :)

  VastaaPoista
 4. Oikein hauskaa reissua teille! musta ei (vielä) varmaankaan tuohon olisi :D

  VastaaPoista