kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

maanantai 6. huhtikuuta 2015

Vielä viimeisiä..

..Pääsiäisfiilistelyjä.

Pääsiäinen alkaa olla taputeltu tältä vuodelta, ja voi miten mahtava se tänä vuonna olikaan! Pitkänä perjantaina kävimme ystävien kanssa Fun Parkissa, eilisen vietimme koko naapuruston kanssa pihalla grillaten ja ilta aliasta pelaten ja tänään ruokailimme mummolassa ja linnoittauduimme naapureille ihan vaan oleskelemaan.Otin muutamia "pääsiäisaiheisia" kuvia tuosta meidän vanhemmasta neitokaisesta, ajatuksena oli antaa kavereille ja mummoille ja papoille kortit näistä. Ja voi hitsit, täytyy myöntää että Linneasta on kuoriutumassa aikamoinen kaunotar. Näin varmasti kyllä jokainen äiti ajattelee omasta lapsestaan :)!Yleensä minua ei harmita pyhien jälkeinen arkeen paluu, mutta ensi viikko näyttää vähän turhan hektiseltä ja se kauhistuttaa jo nyt. Ei auta kuin purra hammasta yhteen ja painaa menemään. Eniten tietenkin harmittaa se että koulu ja iltatyöt syövät aina sitä perheen yhteistä aikaa.. Onnea on kuitenkin lyhennetty viikko, tänäänhän se pahin (maanantai) on jo ohi :)!

15 kommenttia:

 1. Olen ihaillut näitä kuvia jo monessa paikassa, mutta pitää vielä kerran sanoa että nämä ovat upeita!
  Linnea on niin kaunis ♡♡♡

  VastaaPoista
 2. On kyllä todella kaunis tytär teillä ♡

  VastaaPoista
 3. On kyllä kaunis tyttö. Varsinkin tuo 2. kuva näkyy kauniit piirteet hyvin. Toki kaikissa

  VastaaPoista
 4. En todella tarkoita loukata mutta aika usein tänne ruudun taakse vaikuttaa että lilian jää vähän taka alalle. Esim mietin noita pääsiäiskortteja että eikö mummut ja papatkin tahtoisi muistoksi kuvan jossa molemmat tytöt on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! En loukkaantunut :)! Se ettei Lilli ole täällä blogissa niin esillä johtuu ehkä siitä, että sillä on nyt menossa sellainen vaihe, että hän ei halua/jaksa olla kuvattavana. Siitä johtuen saattaa välittyä ruudun toiselle puolelle sellainen kuva :).. Huomaan itsekin että välillä on toisesta tytöstä enemmän kuvia kuin toisesta, joskus on nimittäin taas Linnealla ollut sellaisia vaiheita ettei viihdy kuvattavana :)!

   Poista
 5. Wau ! Upeita kuvia ja kaunis tyttö teillä :)

  VastaaPoista
 6. Voi miten kauniita kuvia!! Kyselen muuten millaisia kenkiä te pidätte välikautena tarhassa? Itse olen miettinyt mitkä olis nyt hyvät kumppareiden ohessa, onkohan crocsilla mitään sellaisia hyviä vettäkin pitäviä välikauteen?

  VastaaPoista
 7. Oi ja voi kuinka suloisia kuvia: kaunis tyttö ja sinä kyllä superhyvä stailaaja ja kuvaaja! Lisää, lisää! :) Mukavaa viikkoa, terveisin, Sohvi

  VastaaPoista
 8. Oi että miten ihanat kuvat! Ja Linnea on kyllä niin kaunis :)

  VastaaPoista
 9. Voi miten kauniita kuvia!

  Mistä on tuo ihana kukkapanta?

  -Kati-

  VastaaPoista
 10. Tahtoo myös tietää mistä tuo kukkapanta on? Haluan itselleni :D

  VastaaPoista