kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

perjantai 3. huhtikuuta 2015

Täydellinen brunssi

Mukavaa pitkää perjantaita kaikille! Meidän tarkoitus oli tänään lähteä mökille, mutta kelin näyttäessä yhtä harmaalta päätettiin skipata se ja kun mietimme mitä tekemistä keksisimme sen tilalle pärähti kuin tilauksesta naapureilta kutsu lähteä heidän kanssa Tampereelle Funparkiin. Emme ole koskaan käyneet siellä, mutta olen kyllä kuullut kehuja, joten vastaus oli selvä!

Kirjoittelen postausta iPadilta autossa, mä niin tarvitsisin läppärin. Ihan jo koulunkin puolesta! Kohtahan ne synttäritkin on, vink vink Mikko ;)!
(Tähän väliin todettakoon, että postaus kirjoitettiin matkalla FunParkiin, mutta en kuollaksenikaan saanut iPadilla lisättyä kuvia, joten nyt vasta kotiin tullessa onnistui julkaisu!)

 

 

Eilen starttasimme pääsiäisen vieton Essin, Melinan ja muutaman muun ystävän kanssa meillä brunssin muodossa. Alkuun oli tarkoitus toteuttaa brunssi pääsiäisteemalla, mutta se taisi vähän unohtua matkan varrella kun ei keksitty mämmin ja lampaan lisäksi muuta teemaan sopivaa!

  


Brunssi toteutettiin nyyttärimeinigillä ja kaikki toi vähän purtavaa niin ei käynyt taakka liian suureksi minulle, tajusin nimittäin että tulee aika kiire valmisteluissa kun edeltävät kaikki illat olin töissä. Saatiin lopulta superkattava brunssi aikaiseksi jota yritimme lastenhoidon lomassa nauttia. Muistutuksena että vaikka kuvat näyttää seesteisiltä, mutta jos niihin saisi liitettyä äänen mukaan, niin pitelisitte varmaan korvianne tällä hetkellä siellä ruudun toisella puolella. Oli kyllä ihana startti pääsiäiselle, ja kaikkea muutakin mukavaa on suunnitteilla pyhäpäiville, huomiseksi suuntaan kuitenkin käymään vielä töissä.

Ajoimme juuri Himoksen ohi, niin Linnea kysyi onko tuo Lappi? Ihan on äitiinsä tullut noin maantiedon osalta ainakin ;)!


7 kommenttia:

 1. Upeita kuvia ♡ Brunssi näyttää tosi herkulliselta!!!
  Oikein hyvää pääsiäistä :-)

  VastaaPoista
 2. Olen kade ihanasta brunssista :) olisiko sulla antaa salaatteihin ohjetta? Olis ihana yllättää ystävä herkuilla :)

  VastaaPoista
 3. Nam, todella herkullisen näköistä ihan kaikki! Ihanaa pääsiäisenaikaa! <3

  VastaaPoista
 4. Ihanalta näyttää! Voisiko tuohon marja-mysli(?)maljaan saada ohjetta?:)

  VastaaPoista
 5. Nam, todella herkullisen näköinen brunssi!

  VastaaPoista
 6. Täälläkin odotellaan jo ohjeita! Nams! :)

  VastaaPoista
 7. Missä oot töissä? :)

  VastaaPoista