kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Kun #lapsistailaa

Sain instagramin puolella haasteen ylen puoli7-ohjelmalta antaa meidän neidin/neitien stailata vaihteeksi myös äiti! Nyt onkin jo paljon bloggaajat tarttuneet haasteeseen, ja aika mielenkiintoisia asuvalintoja onkin ollut sosiaalinen media pullollaan. Eilen vihdoin meillä oli aikaa tarttua tähän haasteeseen ja annoin kummallekin vapaat kädet äidin stailaamisessa! Linnea pukee itse itsensä pääsääntöisesti, ainakin arkisin mutta Lilli antaa vielä äitin päättää aikalailla vaatetuksestaan. Tai, no kyllä hän joka aamu haluaisi laittaa mahdollisimman muhkean tyllihameen päällensä, mutta yleensä keksitään yhdessä joku kumpaakin miellyttävä ratkaisu.

Ensimmäisenä tulee Linnean, 5v, stailaama asu. Luulen että Linnea ajatteli tapansa mukaan millaisesta äiti tykkäisi asua valitessaan. Odotin nimittäin jotain sellaista jossa olisi kaikkia eri sateenkaaren värejä. Toisaalta multa ei kaapista heti ekalta riviltä mitään kovin räikeitä värejä löydy joten saattoi silläkin olla osuutta asiaan! Korkkaritkin on jossain kaapin perukoilla piilossa niin niitäkään eivät keksineet sieltä vaatia..
Toisen asun stailasi Lilian, 3,5v. Ensimmäisenä osui silmiin paljettihame, jonka ympärille hän rakensi lopun asun. Suureksi yllätyksekseni Linneakin myönsi, että Lillin asu oli hänestä hienompi. Tai siis sellainen mitä äiti voisi aina käyttää koulussa. Niinpä, just sellainen jonka ajattelin huomenna kouluun laittaa :)..

Mitäs sanotte näistä mun pikkustylistien luomista asuista? Kumpi miellytti silmää enemmän? Siis jos on pakko valita ;)!

5 kommenttia:

 1. Voi miten ihania, molemmat on kyllä omalla tavallaan kivoja mutta omaa silmää ehkä hiukan enemmän miellytti ylempi asu. :)
  Mua niin harmittaa kun Pinja ei kiinnostunu tästä yhtään, just taas tänään koitin houkutella mutta ei halua valkata, aattelin, että olis kiva juttu mutta näköjään sitten ei. :(

  VastaaPoista
 2. Hienot asut ovat molemmat valinneet ♥ :) Koska oma vaatekaappini koostuu lähinnä mustista vaatteista, olisin odottanut ekan asun olevan lempparini. Jostain syystä tykästyin kuitenkin tuohon alempaan hieman enemmän.

  Täytyypä antaa joku päivä omillekin tytöille mahdollisuus stailta minut :D

  VastaaPoista
 3. Tosi cool tuo kouluasu. Ehdottomasti kokeilet joku päivä :)

  VastaaPoista
 4. Ylempi asu on ihan huippu! Ja tokakin on tosi kiva :)

  VastaaPoista
 5. ihana tuo alempi asu :D en kyllä tiedä mihin käyttöön, mutta näistä se nousi lemppariksi.

  VastaaPoista