kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

lauantai 4. huhtikuuta 2015

Äitikin askartelee

Pääsiäiskoristeista puhuttaessa, mieleen tulee ensimmäisenä keltainen, ja muut kirkkaat värit. Mieluiten tietenkin sekaisin kaikkia laatuja! Lasten askarteluissa ne ovatkin superkauniit, ja tälläkin hetkellä meillä on esillä viikko sitten saadut virpomisoksat, jotka ovat aikamoisena väripilkkuna olohuoneessamme!Minulla oli tämä viikko koulusta lomaa, joten ehdin päiväsaikaan näperrellä vähän myös omia juttuja ja valmistella pääsiäistä. Tapani mukaan, mitään kovin ylenpalttista koristelua en tälläkään kertaa laittanut esille, mutta muutaman pääsiäismunan halusin myös itse koristella tyttöjen maalaamien munien lisäksi. Siispä hain kaupasta omaa silmää miellyttäviä höyheniä ja kimalletta ja ryhdyin hommiin.
Tämännäköiset näistä omista pääsiäismunistani tuli, ja samalla myös liimasin pajunoksiin muutaman höyhenen. Nämä taitaa kyllä mennä kaappiin ensi vuotta ajatellen, se miten saan ne säilymään siihen saakka ehjänä onkin ihan toinen kysymys.. Mitäs te pidätte? Kauniin yksinkertaisia vai tylsän värittömiä pääsiäismuniksi :)?

9 kommenttia:

 1. Todella kauniita ovat! Ehdottomasti ainakin yritys säilyttää ne ensi vuodeksi :)

  VastaaPoista
 2. Just mun makuun. Munakennossa voisivat säilyä.
  Yhdessä postauksessa oli Pompin vanhempi harmaa neuletakki. Ihastuin siihen niin, että halusin sellaisen tytölleni. Nyt sellaisen löysin nettikirppikseltä :) Emma

  VastaaPoista
 3. Ihania koristeita olet tehnyt, ehdottomasti säästät :)

  VastaaPoista
 4. On tosi hienoja! :) -beda

  VastaaPoista
 5. Kauniita! Mukavaa pääsiäisen aikaa sinne :)

  VastaaPoista