kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Tyttöjen uusi sänky

Viime viikolla saapui kauan odotettu paketti. Isolla pakettiautolla pihaan. Ja ei, ei ollut kyse POMPin laatikoista, vaan tyttöjen uudesta kerrossängystä! Tytöt tarvitsivat huoneeseensa enemmän tilaa leikeille, ja totta puhuen halusin vaihtaa vanhat sängyt uusiin. Ikean Minnen-sängyt olivat ihanat ja aika haikein mielin niistä luovuin, mutta ne olivat kyllä liian romanttiset meidän makuun. Onneksi kumpikin sängyistä sai uudet rakastavat kodit, jossa näemme niitä jatkossakin..Perjantaina ja vielä vähän lauantainakin kasattiin sänkyä, minä pääsääntöisesti työnjohtajana sivusta ohjeita huudellen. Ja nekin mitä huutelin meni aivan väärin.. Pieni pelko hiipi äidin mieleen, kun kumpikin meidän tytöistä hiippailee aina öisin meidän väliin nukkumaan, että tulisiko isosisko ryminällä alas yläpedistä keskellä yötä. Muutamana yönä hän on yöllä herännyt ja huutanut minua, mutta viime yö meni kokonaan omassa sängyssä ja iloisen neidin sai käydä herättelemässä omasta pesästään kun piti lähteä päiväkotiin. Lilli näki taas yöllä painajaisia, tai eivät ne ole oikeastaan painajaisia, vaan hän käy todella vahvasti unissaan läpi päivän tapahtumia - lähinnä kaikki tappelut siskon kanssa.. Eilen yöllä hän taisi huudella jotain leivästä, ja että sitä ei saa ottaa. Samalla tietenkin äitiä nenään huitoen. Aika rankkaa kummallekin nuo yöt, en tiedä miten ne saisi helpottumaan! Ehkäpä tämäkin vain joku vaihe, Linnealla ei ole koskaan ollut tätä ja Lillillä taas ties miten pitkään, välillä vähemmän ja välillä taas enemmän.

Tyttöjen huone ei ole todellisuudessa ihan näin mustavalkoinen ja seesteinen. Jätin vaan kuvaamatta sen nurkkauksen jossa jokaikinen Barbie sekä niiden vaatteet oli leviteltynä.. Perjantaina suuntaamme toivottavasti IKEAan ostamaan uuden säilytysjärjestelmän tyttöjen huoneeseen. Tämä maailman ihanin leikkikeittiö taitaa joutua väistymään neitien huoneesta. Niin ihana kuin onkin, niin se vie aika paljon sieltä tilaa, eikä sillä enää oikeastaan leikitä.


Miltäs näyttää uusi sänky teidän mielestä?

22 kommenttia:

 1. Ihana! Hitsit tuo leikkikeittiö ois ollu niin hyvä meille mutta saatiin just jollyroomilta uus.

  VastaaPoista
 2. Oi tuo leikkikeittiö 😍 ihana olisi omalle tytölle. Samoin tuo miffy lamppu.
  Taitaa tää mustavalkonen olla vimesintä huutoa kun paljon tätä näkee. Itse rakastan värejä 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Meilläkin on pääväreinä musta ja valkoinen, niihin on helppo sitten yhdistää kaikkia muista värejä :)!

   Poista
 3. Onkos tuo Ellen sänky vai se pienempi? Meillä ollut Ellen jo reilun vuoden ja oltu tosi tyytyväisiä. Tukeva ja kätevä koko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä on juurikin Ellen! Meidänkin mielestä jotenkin supernäppärän kokoinen, olin kyllä tosi tyytyväinen tähän valintaan :)!

   Poista
 4. Kivalle näyttää! Meillä olis hirmuiset taistelut kumpi saa yläsänkypaika! Parvisängyt ovat meiltä tilanneet, saa nähdä toteutuvatko joskus. Keittiö olis kiva leikkimökissäkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä oli entuudestaan sovittu että isosisko saa yläpedin, mutta itkuhan siinä Lillillä sitten pääsi kun tajusi miten kiva se ois ollut :/..

   Poista
 5. Oikein hyvältä näyttää, tuo leikkikeittiö on niin suloinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3! Niin onkin ihan supersöpö <3

   Poista
 6. Kivannäköinen huone teillä, samaa tyyliä olen suunnitellut pojan huoneeseen, kun muutamme uuteen taloon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oi että, siitä tulee varmasti ihana :)!

   Poista
 7. Täällä olisi yksi ostaja jos meinaatte myydä tuon keittiön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me vähän fiksaillaan keitiiötä ensin, niin palaan asiaan kun laitan sen myyntiin :)!

   Poista
  2. Kiva. Ilmottele :) me päästään kyllä hakemaan se :)

   Poista
 8. Täällä kans yksi ostajaehdokas keittiölle. postitatko? :)
  -J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Meidän täytyy ensin vähän fiksailla keittiöitä ennen kuin laitan sen myyntiin, palaan asiaan kun se on ajankohtaista :)!

   Poista
 9. Ovatko kaksi pientä, pinkkiä rakastavaa prinsessaa tyytyväisiä mustavalkoiseen huoneeseensa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eivät ole ainakaan valittaneet ;)!

   Poista
  2. Hih. Tuli mieleen, että meidän tytöt esittelevät aina onnellisina kaikille omaa huonettaan sanokn "tuu kattoo mun ihanaa Hello Kitty -huonetta!". Jokainen huoneessa kävijä on kysynyt, että missäs ne Hello Kittyt on. Onhan ne siellä, nimittäin vaatekaapin ovien sisäpuolelle on liimattu Hello Kitty -sisustustarroja :D eivät ole reppanat onneksi tajunneet edes kysyä, saisko ne tarrat ovien toiselle puolelle ;)

   Hieno sänky on!

   Poista
 10. Ihanalta näyttää! Meillä otettiin juuri erikseen sängyt vähän pienemmästä Liisasta.
  Mikä on tuo sängynaluslaatikko? Onko umpipohjainen? Liisan oma laatikko on sälepohjainen, eikä oikein sovi lelujen säilytykseen, mihin me sitä tarvittaisiin.

  VastaaPoista
 11. mistä tuo kattolamppu on? entä linnunpönttö-koriste lipaston päällä? :)

  VastaaPoista