kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Palmusunnuntai

Tämä vuosi taisi olla ennätyksellinen siinä mielessä, että palmusunnuntai ei päässyt yllättämään! Se kun on tuntunut joka vuosi tulleen aivan puskista, kun on viikkoa ennen varsinaista pääsiäistä. Virpomistarvikkeet ja pienten virpojien palkatkin tuli ostettua hyvissä ajoin, joskin vielä tänä aamuna teippailin muutamaan oksaan höyheniä kiinni ennen lähtöä kierrokselle.

Luulin, että tytöt innostuisivat oksien askartelusta, mutta se taisi olla vielä tänä vuonna hiukan liian hankalaa. Tai olisi pitänyt hankkia hieman helpompia koristeita, teipillä tai liimalla oli aika hankalaa kiinnittää höyheniä.. Ja kun auttaa ei saanut, niin hermohan siinä vaan kaikilla meni. Niinpä tytöt muutamaan otteeseen aloittivat oksien koristelun ja äiti sitten viimeisteli niitä. Voin vaikka vannoa että noita hiivatin höyheniä löytyy meidän nurkista varmaan vielä ensi pääsiäisenäkin.Itse virpomista sen sijaan odotettiin kuin kuuta nousevaa. Silmät kun auki saatiin, niin jo oltiin kyselemässä milloin mennään.. Lähdimme yhdessä naapuruston kavereiden kanssa kiertelemään lähinaapureita virpomassa, aikamoinen näky varmaan oltiinkin, kuusi lasta ja äidit perässä. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei taas puuttunut, mutta hauskaa oli senkin edestä :). Sen jälkeen suuntasimme kummeille ja mummolle virpomaan sekä syömään.


Nyt pitäisi vielä hetkeksi lähteä ulkoilemaan ja suunnittelemaan tulevan kesän pihaprojektia, en jotenkin saa yhtään itsestäni irti sen suunnittelua! Olenkin aika taidokkaasti sen delegoinut Mikolle, ja se kyllä tykkää kun saa suunnitella joten hyvissä käsissähän tässä ollaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti