kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

tiistai 10. maaliskuuta 2015

Lounaalla naapurissa

Niinä päivinä kun suuntaan illaksi töihin, yritän pitää tyttöjen päiväkotipäivät lyhyempinä, jotta ehdin viettää heidän kanssaa päivällä muutaman tunnin. Niitä päiviähän on nyt POMPin kauden aikana riittänyt, ja eiliselle keksittiinkin mitä mahtavinta lounastreffiseuraa! En ole aiemmin kertonut, mutta olemme saaneet uuden ihastuttavan perheen meidän maailman parhaimpaan naapurustoon, nimittäin blogiystäväni Essi muutti perheineen kivenheiton päähän meistä. Kirjaimellisesti - osuisin meidän terassilta varmaan heidän ikkunaan kivellä jos yrittäisin. Melinalla, Essillä ja minulla oli eilen sopivasti aikaa järkätä lounastreffit aika ekstemporee. Essillä jäi viikonlopun tupareista herkkuja yli, itse kurvasin koulun jälkeen kauppaan hakemaan avokadopasta-aineksia ja Melina ehti leipoa mielettömän hyviä sämpyöitä meille. Kaiken kruunasi luonnollisesti paras seura. Olinkin kyllä niin hyvän seuran tarpeessa, nyt on tullut nähtyä aivan liian vähän ystäviä, kun melkein kaikki illat on töitä. Aina ei muistakaan että voihan sitä päivälläkin järkätä äitikavereiden kanssa treffejä!Essin kodista puheenollen, meillä on jonkun verran samanlaisia materiaaleja valittuna, mutta silti Essi on tehnyt kodistaan aivan omanlaisen näköisen! Heillä on mielettömän kaunis, valoisa ja avara koti. Sisustettu Essille tyypilliseen tapaan, modernia skandinaavisuutta sekä maalaisromantiikkaa yhdistellen. Kaikki meidän tytöt taitavat olla Milan vaaleanpunaisesta huoneesta vähän kateellisa, niin upea ja tyttömäinen se on!
Tapasin Melinan hurmaavan Möhiksen jälleen, ja kyllähän me sitä kaikki ringissä siinä ihasteltiin. Niin kaunis lapsi että ihan sanattomaksi vetää. Melinan ja hänen miehensä tuntien ei kyllä kovin paljon muuta voi olettaakaan lapsista <3.

Kaikenkaikkiaan eilinen oli mahtava päivä, jossa oli auringolla kyllä näppinsä pelissä!

5 kommenttia:

 1. Oli kyllä kiva päivä ja ihan kun kävitte! LISÄÄ NÄITÄ :) Mä en vaan kestä miten onnellinen oon teistä, ootte kyllä korvaamattomia <3

  VastaaPoista
 2. Ihanalta näyttää kuvat :) Kivaa tiistaita :)

  VastaaPoista
 3. Mikä ihana tunika ttuolla teidän neitillä on päällä?-satu-

  VastaaPoista
 4. Kuulostaapas kivalle ja näyttää myös! Minulla on myös onni omistaa ihana ystävä samalla kadulla, mutta enää vain hetkisen aikaa :( Mutta se on niin parhautta kun voi vain pirauttaa ja hipsutella vaikka aamupala mukanaan toisten aamiaspöytään! Kaunis koti ja suloistakin suloisempi tuhisija!

  VastaaPoista