kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

maanantai 16. maaliskuuta 2015

Kevään himotuimmat

Kevään  saapuessa tulee hirvittävä himo uusia vaatekaappia. Tänä keväänä tuntuu että suurimmat himotuksen kohteet ovat olleet kengissä. Olen aivan hurahtanut lenkkarimuotiin, ja vaikka vasta viime viikolla ostin uudet Nike Air Max Theat, niin jo siintää silmissä seuraava must-have hankinta! Pakkomielteenä tällä hetkellä hopeiset roshe runit, vinkatkaahan jos jossain näette niitä koossa 36,5 tai 37! Muuten mulla on vaatekaappi itseasiassa aika hyvässä kuosissa, vielä odotan BikBokille saapuvaksi oman kokoiset Cilla Jeansit, kun viimeksi käydessä ne oli loppu. En omista yhtiäkään vaaleita farkkuja, mutta täksi kevääksi on sellaiset pakko ostaa. Sopii nimittäin aivan täydellisesti yhteen mun uusien valkoisten air maxien kanssa!
Tytöt saivat huoneeseensa uuden kerrossängyn, ja samalla haluaisin uusia vähän muutakin kalustoa siellä. Tahtoisin tapetoida yhden seinän Fermlivingin half moon-tapetilla, sekä ostaa Ikeasta Stuva-säilytysjärjestelmästä jonkunnäköisen yhdistelmän. Sitä säilytystilaa kun tuntuu ettei ole koskaan tarpeeksi! Muutamia aivan ihastuttavia juttuja tilasinkin jo eräästä ulkomaalaisesta verkkokaupasta tyttöjen huoneeseen, kuten kauan haaveilemani Miffy-lampun! Kollaasin henkarin kuva on Oi Paketista, meillä on sama mintun värisenä ja nyt himoitsen tuota vaaleanpunaista sen kaveriksi :).Onko teilläkin aina keväisin kova vimma sisustaa ja uudistaa vaatekaappia? Harmi ettei tuo parempi puolisko aina ihan ymmärrä tätä pakottavaa tarvetta..

5 kommenttia:

 1. Toi lego säilytysrasia on niiiin herkku :) mistä?

  VastaaPoista
 2. Mäkin meinasin meidän neidille Miffy lamppua, mutta päädyttiin ostaan Pienikamarista Heicon bambilamppu. Ihanan värinen tuo Legon säilytysrasia!

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja! Kova vimma uudistaa kotia ja vaatekaappia on täälläkin :)

  VastaaPoista
 4. Beyondissa näyttäisi nettikaupan mukaan olevan vielä 36,5 noita Rosherun kenkiä..

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä, henkari oli juuri sellainen kuin olen hakenut vauvan huoneeseen :)

  VastaaPoista