kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

perjantai 27. maaliskuuta 2015

Can you Handle it?

Instagramia seuraavat huomasivatkin jo tovi sitten miten herkullisen väriset kumisaappaat saimme tänä keväänä crocsilta tytöille! Viime syksyn keltaiset ovat meillä päiväkodissa käytössä keltaisten kuristen kanssa ja ihanaa kun nyt niitä ei tarvitse roudata paikasta toiseen aina! Meidän ehdottomasti parhaat kumisaappaat tytöillä ovat olleet juuri nämä crocsin Handle it rainbootsit, ja aikalailla kaikissa sateenkaaren väreissä meillä näitä vuosien saatossa onkin ehtinyt olla!

Pienten jalkaan nämä ovat aivan täydelliset! Kuten kaikki muutkin crocsin kengät, nämä ovat aivan unelmankevyet, eikä ollenkaan kumppareille tyypilliseen tapaan painavat. Sopivat siis myös ihan pikkuisille jaloille! Ovat käyttömukavuutensa lisäksi myös hyvinkin katseenkestävät. Lekmerillä onkin nyt kamppis, jolla nämä saappaat saa -15% eli alle 30€. Suosittelen näitä kyllä erityisen lämpimästi kaikille :)!*Kumisaappaat saatu blogin kautta*

5 kommenttia:

 1. Syötävän suloisia kuvia! Olisikohan noita aikuistenkin koossa koska kumppareiden miinuspuoli on mielestäni ehdottomasti niiden painavuus ja jäykkyys. Täytyykin tiirailla. :)

  VastaaPoista
 2. Jenna minun suosikkini Crocs mallistosta on ehdottomasti naisten lyhytvartiset Jaunt Shorty Bootit - suosittelen lämmöllä! Ovat ihanan kevyet ja tulee vedettyä jalkaan myös ei sateisina päivinä!
  http://www.crocs.fi/crocs-womens-jaunt-shortyboot/15769,fi_FI,pd.html?cid=652&cgid=rain-boots#start=3

  VastaaPoista
 3. Moikka! Olen odotellut muutostanne asti,että esittelisit kokonaan teidän ihanan kodin! Onko sellaista postausta tulossa ollenkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Mä oon koko ajan ajatellut että esittelen sitten kun kaikki on valmista :D.. Sitä päivää ei taida koskaan tulla kokonaisuudessaan, joten ehkäpä voisin aloitella esittelyä! Onko toiveita mistä aloitetaan?

   Poista