kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

maanantai 30. maaliskuuta 2015

Better late than never - baby shower

Elimme blogiporukan kanssa jänniä aikoja helmikuun alussa. Jännitimme Melinan tulevaa vauvaa ja synnytystä, mutta eniten silloin vielä jännäsimme tulevia baby showereita joita olimme viikkokaupalla suunnitelleet salaa Mellulta. Päivä oli päätetty, kakut tilattu ja Mellu huijattu meille muka mua auttamaan POMPin jutuissa itsekseen. Juhlien piti olla seuraavana tiistaina, noin kuukausi ennen Mellun laskettua aikaa. Mitä tekee rouva? No menee tietenkin synnyttämään edellisenä sunnuntaina! Tottakai olimme kaikki haltioissamme asiasta, mutta hieman kuitenkin harmissamme että meiltä jäi juhlat liian viime tinkaan ja näin ollen meni sivusuun.

Päätimme, että juhlat kuitenkin järjestetään myöhemmin, ja nyt Möhiksen - tai siis Nooan, ollessa jo muutaman kuukauden päätimme toteuttaa nämä kekkerit! Jos ei Mellu osannut silloin ennen synnytystä odottaa showereita, niin ei kyllä nyt ainakaan synnytyksen jälkeen niitä aavistellut :)! Pääsimme yllättämään hänet totaalisesti, ja se tuntui todella hienolta.

Mukana Baby Showereita oli järjestämässä Decora House koristeiden osalta, Big Small Company Melinan ja Nooan lahjojen osalta,  Jyväskyläläinen Miriams kahvila & konditoria tarjosi kakun sekä macaronsit, ja karkit, sekä osan koristeista saimme Karkkikauppa Sweetheartista, jossa on ehdottomasti päästävä käymään seuraavalla Helsingin reissulla!!


Mitään kummempaa ohjelmaa meillä ei ollut suunniteltuna, meillä menee aika niin siivillä muutenkin. Alkuperäisiin Baby Showereihin suunnittelimme jotakin ohjelmaa, mutta nyt Nooan ollessa jo paikalla itsekin olisivat ne tuntuneet vähän hassuilta.. Harva se kuule pääsee omiin Baby Showereihinsa itse paikalle :)!

Oletteko itse järjestäneet Baby Showereita tai onko niitä järkätty teille? Onko siis tuttu juttu? Minulle järjestettiin ne, kun odotin Linneaa ja olin siitä todella otettu! Nämäkin juhlat taitavat yleistyä koko ajan Suomessa?!

9 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta ja juhlanne koristelut näyttävät niin kauniilta :) En itse ole koskaan käynyt baby showereissa, eikä minullekaan ole sellaisia järjestetty, eipä ole tainnut kyllä kaveriporukassamme kellään olla näitä vauvajuhlia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö :)? Minusta kun tuntuu että näitä on nyt tosi paljon :)!

   Poista
 2. Te ootte niin uskomatonta porukkaa <3

  VastaaPoista
 3. Mistä noita pahvisia tajouluautoja ja taloja saa hommattua?

  VastaaPoista
 4. Olettepa huomaavaisia ja aitoja ystäviä! Oikea hyvänmielen postaus!

  VastaaPoista