kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

perjantai 6. helmikuuta 2015

Nokka kohti Disney Icea

Tänään koittaa kauan odotettu päivä, sillä starttaamme muutaman tunnin kuluttua auton nokan kohti Turkua, ja Disney Icea. Lupasin tytöille jo heti ensimmäisiä mainoksia nähtyämme, että vien heidät katsomaan prinsessoja! Meinasi vaan tulla vähän hätä, kun en pitänyt kiirettä lippujen varaamisen kanssa. Lopulta jouduttiinkin ostamaan ne kaikkein kalleimmat liput, mutta kerrankos sitä! Nyt etenkin kun ohjelmistoon on tullut uutuutena Frozen, niin eihän sitä skipatakaan voi! Mieluisampi vaihtoehto olisi ollut Helsingin näytökset, mutta sattuupa niin että meillä alkaa juuri ensi viikolla POMPin kausi, joka on luonnollisesti heti alkuun aivan täyteen buukattu, niin tämä päivä oli sunnuntain lisäksi ainut mahdollisuus. Aika mainio tapa polkaista viikonloppu käyntiin. Kyytiin napataan ihana kummityttömme sekä paras kaverini - tiedossa siis tyttöjen reissu! Päivästä tulee aika pitkä, kun ajelemme edestakaisin tänään, huomenna aamulla kun kutsuu taas työt niin emme voineet yöksikään jäädä. Nyt tässä puntaroin että mitä pukisin tytöille päälle reissuun, me kun ei hirveästi olla vietetty aikaa jäähallissa lähiaikoina! Kertokaahan te paremmin tietävät!Onko teistä lukijoista kenties joku menossa/tulossa katsomaan Disney on Icea tänä vuonna? Kuvissa teille tarjolla vähän pinkkiä näin perjantain piristykseksi :)!

8 kommenttia:

 1. Me käytiin ystäväni kanssa muutama vuosi sitten Helsingissä, Pinja taisi olla silloin 4-vuotias, siitä asti on odottanut milloin pääsisi uudestaan mutta aina on jäänyt menemättä nyt ajattelin jo, että odottelen muutaman vuoden, että Isla kasvaa niin voidaan lähteä molempien kanssa. :)

  VastaaPoista
 2. Me olemme istuneet vain jään vieressä tuolla kyseisessä showssa (hgissä), mutta ainakin siellä oli ihan pakko istua toppahaalarit päällä. Vähän korkeammalla ei ehkä niin kylmä ole.
  Huomaattehan varata käteistä rahaa mukaan. Jos Disney-krääsää yhtään halajatte, niin vain käteiskauppa onnistuu.

  VastaaPoista
 3. Meillä on sunnuntai aamuun liput. Olin kanssa lipun ostamisen kanssa myöhäsessä, tavallaan onneksi. Turun
  Sanomilla oli tarjouksessa 100€ liput 2 aikuiselle ja 2 lapselle :) Kerrohan mitä sinne kannattaa laittaa päälle, ettei tule vilu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! En tiedä ehditkö enää tätä lukea, mutta meillä oli tytöillä ihan hameet ja sitten toppatakit ja saappaat jalassa. Suurin osa ajasta meni heillä ihan sisävaatteilla, mutta kun joivat puoliajan jälkeen sellaista kylmää slush-juomaa, niin alkoi vähän palella! Meidän paikat olivat jään päällä, luulen että ylempänä on lämpimämpää :)!

   Poista
  2. En ehtinyt näkemään, eikä paleltanut 😄 Kerrassan mahtava show, me tykättiin!

   Poista
 4. Olin tyttöni kanssa samaisessa näytöksessä :) Kun näytös oli ohi ja jonotettiin ulos, niin taisin nähdä teidät. Tyttönne tais olla Pompin ulkotakeissa ja tyllihameissa. Suloisia olivat! Mielestäni Disneyn näytös oli oikein viihdyttävä! Suosittelen, jos joku vielä miettii menemistä.

  -Milla Turusta

  VastaaPoista
 5. Kyllä sielä ihan pankkikorttikin kävi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sehän on positiivinen muutos. :) Kaksi viimeisintä käyntikertaamme on käynyt vain käteinen. Paikalla oli sen verran kiukkuista porukkaa asian johdosta, että on tainnut palautetta mennä ettenpäin. :D

   Poista