kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

maanantai 16. helmikuuta 2015

Niin tätä

Tää on niin tätä, tämä kauden alku. Seuraavat muutamat viikot menee aika tiiviisti näiden vaatteiden parissa. Ja en kyllä valita, tämä kevään mallisto on taas vienyt sydämeni aivan täysin. En tiedä kehtaanko myöntää, mutta olen ehtinyt tekemään jo kaksi tilausta :).. Suurin osa alkuviikkojen emännistä ovat minulle jo entuudestaan tuttuja, joten on ihanaa vierailla heillä ja vaihtaa kuulumisia puolen vuoden ajalta. Ainut miinuspuoli on se, että kahvipöydät notkuvat kaikkia hyviä herkkuja, ja kun eilen kävin ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen vaa`alla niin ei kyllä tarvitsisi yhtään enempää herkutella.. Kuinkahan sitä saisi tuon jatkuvan herkuttelun kuriin? Mulla ei ole mitään suuria kilomääriä pudotettavana, sen muutaman kilon kun saisin pois niin olisin enemmän kuin tyytyväinen. Niin ja kiinteytyminen olis kaikinpuolin myös tervetullutta!

Perjantaina pidin meillä kotona avoimet ovet, ja asiakkaita kävi kyllä todella kivasti! Tässä muutamia kuvia joita otin ennen avointen alkua.
Nyt ajatukset hetkeksi taas muihin asioihin, ja suunta kohti koulupenkkiä. Tänään onkin ihan omia suosikkiaineita, oman pääaineen tiimoilta, kuluttajakäyttäytymistä ja tuotteistamista! Ihanaa viikonalkua teille kaikille <3! Kiitos paljon edelliseen postaukseen kommentoinneille, kommentteja on aina yhtä mukava lukea!

15 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ja ihanat vaatteet :) Itsekin pääsen viikonloppuna kutsuilemaan, kiva, ei malta odottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaatteet ovat kyllä ihania :)! Varmasti löytyy teillekin vaikka mitä ihanaa!

   Poista
 2. Milloin tuotteita voi tilata pomp de luxin omilta sivuilta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Miksi tilaisit suoraan heidän verkkosivuiltaan, kun voit tilata oman edustajasi tai minun kauttani? Silloin saa postarit edullisemmin tai jopa ilmaiseksi sekä POMPin kassin tilauksen mukana?

   Poista
 3. Ei ole aikaa lähteä pienen vauvan kanssa kutsuille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka :)! Edustajan kautta voi tilata myös ihan vaikka sähköpostitse!

   Poista
  2. Tätä en ole tiennytkään! Kiitos :)

   Poista
 4. Olihan se softshell haalarikin siellä! :) JEE! Pojulle tilaukseen menee se huomisilta kutsuilta. Itselleni varmaan katon kans jotain kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä löytyy haalari :)! Toivottavasti löytyi kivoja myös sinulle!

   Poista
 5. Kiitos sinulle avoimista! Harmittaa, että meni niin läpijuoksuksi tilauksen teko mutta tosi ihania vaatteita on kyllä tulossa, miten maltan odotellakaan pakettimme saapumista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en malta odottaa pakettia saapuvaksi :)! Kiva kun kuitenkin kävit <3

   Poista
 6. Löytyykö tuolta pojille mitään? Reki näyttää niin vaaleanpunaiselta unelmalta :)
  t: kolmen pojan äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kyllä löytyy! Poikien vaatteita on lähes yhtä paljon kuin tyttöjen, ne eivät vain nyt sattuneet tähän kuvaan :)!

   Poista
 7. Moi! Uusi lukija täällä ilmoittautuu, löysin blogisi entisen Mutsimatskua-blogin kautta ja jään kyllä seurailemaan :) Pomp de Luxin kuvastoa olen jo käynytkin kattelemassa ja muutama juttu on pakko pistää tilaukseen! :) Miten tilaus käytännössä sinun kautta tapahtuu? Laitanko vain tuotteet kokoineen + omat yhteystiedot tuohon mammanhippu-s-postiin? Osaatko sanoa onko vaatteet naftia, normaalia vai reiluamitoitusta? -Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Suvi! Juu, voit laittaa sitä kautta tilauksesi minulle :)! Laitathan yhteystietosi myös mukaan, ja laskua varten tarvitsen hlöturvatunnuksesi :)! Kiva kun löysit tänne <3

   Poista