kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

tiistai 3. helmikuuta 2015

Must be Spring

Terkkuja sairastuvalta! Tällä kertaa onneksi tytöt ovat säästyneet taudilta, mutta äiti on sitten pahemman kerran vilustunut. Luulin jo selättäneeni tämän flunssan, mutta sepäs olikin eri mieltä ja tuli Helsingin reissun tuliaisena sitten kahta kauheampana takaisin. Taistelin itseni tänään kuitenkin kouluun, mutta kuumehan siitä vaan nousi. Mikko on työreissussa, mutta onneksi mulla on niin mahtavat appivanhemmat, jotka ottivat tytöt heille leikkimään että saan levättyä kunnolla. Nytkin tässä viltin alla teetä hörpin ja aivan kohta rojahdan sohvalle jonkun ohjelman kanssa. Kamalan huono omatunto kun on tekemättä mitään, olo kun on nyt särkylääkkeiden kanssa suht hyvä..
Mistä muuten tietää kevään olevan aivan nurkan takana? No tulppaaneista ja revityistä farkuista tietenkin. Rakastan tuoreita kukkia, ja niitä tuleekin aika usein kauppareissuilta kiikutettua kotiin. Linnea valitsi tällä kertaa kimppujen värit. Ensimmäinen valinta taisi tosin olla (yllätysyllätys) vaaleanpunainen, mutta sain hänet ylipuhuttua toiseen väriin, koska meillä oli juuri viimeksi hänen valitsemiaan vaaleanpunaisia ruusuja.
Revityt farkut ovat myös olleet talven jemmassa, ja olinkin unohtanut kuinka paljon näitä housuja rakastankaan! Täytyy ehkä investoida keväällä uusiin, sillä nämä eivät kohta enää ole revityt, vaan niissä on vain suoranaisia reikiä, kun ovat olleet niin kovassa käytössä!Näitä kuvia katsellessa tulee entistä enemmän mieleen, kuinka olisi taas liikunnalliselle harrastukselle nyt tilausta! Tykkään juosta, mutta talvella se teettää vähän hankaluuksia. Olin suunnitellut aloittavani eilen erään jo hyväksi todetun kuntokuurin, mutta tämä tauti vei voiton. Ensi maanantaina sitten! (Kuulostipa uskottavalta :)..)
Osa teistä on kiinnostuneita mun mielipiteistä uusimpiin lastenvaatemallistoihin, eilen hain postista meidän Rodinin tilauksen, joka meni aivan mönkään. Muusta en tässä ensimmäisessä dropissa innostunut kuin pico-takeista, joista se vaaleanpunainen oli totaalinen pettymys värinsä suhteen. Jos tilaan jotain nimellä roosa/vaaleanpunainen/pink, toivoisin sen kanssa olevan sitä, eikä sitten persikka.. Tilasin myös mustat picot, joista Linnealle tilaamani takki oli aivan ylisuuri teltta. Ei vain viitsisi ostaa kahta samanlaista, samankokoista takkia.. No, onneksi on näin pienet murheet! Nyt sohvalle lepäämään!
2 kommenttia:

  1. Kiva, kun olet päivittänyt useammin blogia! :)
    Tähän blogi-pohjaan on helpompi jättää kommenttiakin näin anonyyminä.

    VastaaPoista