kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

lauantai 21. helmikuuta 2015

Kurkistus meidän ensimmäiseen pakettiin

Meidän ensimmäinen POMPin paketti saapui tällä viikolla, ja sen sisältöä olemme kyllä ehtineet jo monenmonta kertaa ihastelemaan tyttöjen kanssa. Tytöt ovat pitäneet vaatekauppaa, kun pyysin heitä heti sovittamaan kaikkia tilaamiani vaatteita, jotta saan vähän koko-osviittaa eri tuotteista myös kutsuille. Etenkin Linnea on ollut aivan haltioissaan, ykkösvaatteeksi nousi hänellä omaksi yllätyksekseni musta maksimekko! Se oli nimittäin sellainen, jonka minä halusin hänelle tilata, mutta olin vähän epäileväinen kuinka neiti siihen itse suhtautuu!

Kaappeihin on tällä viikolla raivattu lisätilaa, ja aikamoinen homma oliskin edessä kun pitäisi saada edelliset myytyä alta pois. Tällä kertaa melko hyvin olen pitäytynyt siinä, etten osta samoja vaatteita tuplana tytöille, vaan nimenomaan ainakin erivärisinä. Muutamia poikkeuksia tietenkin on, kuten takit, juhlavaatteet sekä ihan perus trikoopaidat.
Keltainen on mun jokakeväinen suosikkini, ja voi tätä onnenpäivää kun myös Linnea on siihen nyt ihastunut! Ei sitä ainaista pinkkiä kaikissa 50 eri sävyssä! Tilasin Linnealle kokoa 122 ja Lillille kokoa 116 näistä kaikista vaatteista, kummissakin on vielä vähän kasvuvaraa, mutta luulisin että ovat aika passelit kesällä!

Uikkarit tilasin kummallekin tytölle, Linnea tosin toivoo vielä bikineitä, koska hän on päättänyt että aikoo viettää koko kesän bikiniyläosassa ja tyllihameessa. Äiti saattaa olla asiasta hiukan eri mieltä :D..Miltäs näyttää meidän uutukaiset? Joko olette saaneet pakettia tai tehneet tilausta?

10 kommenttia:

 1. Meille on tulossa rosea, keltaista ja harmaata. :) En malttaisi odottaa että meidän paketti saapuu, näyttää edelleen olevan "odottaa" tilassa :)

  VastaaPoista
 2. Meidän paketti on matkalla ja ei maltettaisi millään odottaa ☺️

  VastaaPoista
 3. Juuri torstaina oli kutsut ja valinnanvaikeus kyllä iski, ihana paketti toivottavasti pian matkalla. :)

  Kauniita valintoja olette tehneet teidän tytöille. <3

  VastaaPoista
 4. Kivoja vaatteita olet tilannut, itse vielä katselen mallistoa ja tilaukseen varmaan lähtee parit pöksyt neidille.

  VastaaPoista
 5. Kaikki muut tilaamani vaatteet oli hyviä,mutta Indiana mekon koko harmitti. Kesällä 92 on jo pieni,nyt 1-vuotiaalle. Täytyy kyttäillä palautuksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Voi harmi, Indiana onkin vähän naftia mitoitusta, toivotaan että saat sen isompana ☺️!

   Poista
 6. Kivalta näyttää, mutta olisi ollut kiva niitä sovituskuvia nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Me lomaillaan ensi viikko niin yritän ottaa sovituskuvia!

   Poista
 7. Moi, saako sun kautta tilattua ilman et pitää kutsuja? Jyväskylässä asustelen... -anne-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anne! Kyllä saa! Voit laittaa vaikka sähköpostia osoitteeseen eja@pompdelux.com!

   Poista