kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Ensimmäinen kuukausi uudessa kodissa

Niin on tammikuu saatu pakettiin, ja mahtava kuukausihan se olikin! Ensimmäinen kuukausi takana täällä "uudessa, vanhassa" kodissa takana, ja olen kyllä hyvin viihtynyt (aiemmassa ei tosin myöskään ollut mitään vikaa, se mainittakkoon heti alkuun!). En tiedä onko se ollut tämä blogimuutto, blogin uusi ulkoasu, vai valoisammat  ja pidemmät päivät mutta tuntuu että halua ja innostusta on löytynyt bloggaamiseen enemmän kuin miesmuistiin! Ajattelin yrittää jokaisen kuukauden jälkeen koota blogiin (ts. itselleni) pienen kuvakollaasin menneestä kuukaudesta, tältä näyttää ensimmäinen!Työskentelen itse hyvin asiakaspalveluun painottuvassa työssä, ja viimeksi tänään huomasin kuinka harvinaista on saada positiivista asiakaspalautetta. Olen nyt saanut muutaman viimeisen viikon aikana asiakkailta suoraan palautetta hyvästä palvelusta, ihan ohimennen ja muutamalla sanalla - ja voi että miten hyvältä se tuntuukaan saada kiitosta tekemästään työstä, jota parhaani mukaan aina teen. Nyt haluaisin vuorostaan kiittää teitä lukijoita siitä että olette pysytelleet mukana ja aktivoituneet muuton myötä uudelleen kommentoimaan ahkerammin! Itse päätin tänään, että muistan kiittää tästä lähtien aina saamastani hyvästä palvelusta. Se vaatii itseltä niin vähän, ja merkitsee saajalle silti äärettömän paljon. Milloin olette muuten itse muistaneet viimeksi antaa positiivista palautetta? Leppoisaa sunnuntaita, itse vietän sen Helsingissä :)!

10 kommenttia:

 1. Kollaasi näyttää super ihanalta ♥

  Itsekin olen asiakaspalvelutyössä ja kyllähän se harvinaista on, että sitä positiivista palautetta saa :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kollaasi, kuvastaa hyvin Kultahippumaista meininkiä :) Itse yritän muistaa antaa positiivista palautetta aina kun aihetta on, itselleni siihen on paljon matalampi kynnys kuin negatiiviseen / rakentavaan palautteeseen. En kyllä ihmette, jos saat palautetta työssäsi, yleisilmeesikin on niin ystävällinen.

  Mukavaa helmikuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kerttu. olipa kauniisti sanottu <3! Laitellaan viestiä pian siitä mistä jo aiemmin sovittiin ;)!

   Poista
 3. Hieno Kollaasi ja vähän asian virestä ,mutta postaustoiveena olisi lasten kevätvaatetus ja teidän pompin suosikit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, postaustoiveita otan aina mielelläni vastaan! Ja aivan varmasti toteutankin nämä ihan pian!

   Poista
 4. Palaute ystävällisestä palvelusta tuntuu aina todella hyvältä ja muutamilla ystävillä sanoilla voi olla todella pitkä positiivinen vaikutus. Allekirjoitan ehdottomasti ajatuksesi aiheesta!
  Ja piti vielä sanomani, että kirjoittamasi uusi innostus näkyy blogissasi ja sen aistii. Täällä on aina mukava vierailla. :)

  VastaaPoista
 5. Hei,
  mistä olet hankkinut pilven mallisen alustan? Entä lastenhuoneen raitamaton? Se on paljon hienompi kuin Ikean "blogimatto". Entä lasten vaaleanpunaisen kastelukannun, jossa on valkoisia palloja? Teillä on paljon kauniita esineitä :)
  -Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Satu! Kiitos :)! Pilvialusta on KG Designin, lastenhuoneen raitamatto on Askosta ja kastelukannut on Pieni Kamarista täältä Jyväskylästä :)!!

   Poista
 6. Kiitos vastauksesta. Kirjoitit hyvän jutun toisten kehumisesta, hyvän palautteen antamisesta, kuinka pienellä viitseliäisyydellä saa toiselle hymyn huulille ja hyvän mielen. Täten muistanpa nyt kiittää sinua kivasta blogistasi, jota olen lueskellut jo useamman vuoden ajan.
  -Satu

  VastaaPoista