kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Ei mikään sunnuntai-ihminen

Tiedättekö mitä? Mun täytyy myöntää että en ole mikään ihan perinteinen sunnuntain fani. Pitkät, hitaat aamut ja suunnittelemattomuus ei vaan oo mun juttu. Ja tämähän ei millään tavalla koske pelkästään sunnuntaita.. Ajatuksenahan se tuntuu ihanalta, mutta todellisuuteen herään siinä vaiheessa kun päivä alkaa lähennellä puolta ja mitään ei olla tehty. Siinä tulee vaan itselle sellainen vetämätön olo. Asia erikseen tietenkin jos ulkona on upea keli, ja vapaapäivä on täynnä mukavaa ohjelmaa, mutta sellainen ihan perushengailu (suurimmaksi osaksi tänään sisällä huonon kelin vuoksi!) ei vaan sovi mulle! Samaan kategoriaan kuulunee myös se, etten voisi kuvitella lähteväni ulkomaille pelkästään hotellin altaalle makoilemaan. Välillä olisi ihan kiva osata nauttia siitä hetken rauhasta ja kiireettömyydestä, mutta kun tekemättömyyden seuraan isketään kaksi jatkuvasti keskenään nahistelevaa neitiä niin toivo maanantain saapumisesta nousee aika korkeaksi (enpä olis tätäkään uskonut koskaan sanovani..).

Kävin kyllä tänään pitämässä kutsut, ja se teki ihan terää, kotiin tullessa taas oli niin paljon freesimpi ja rennompi olo. Ei minusta enää ihan täyspäiväiseksi kotiäidiksi olisi, kaipaan omia hetkiä ja rauhaa ihan yhtälailla kun meidän tytöt kavereidensa seuraa. Tästä loistavana aasinsiltana siihen että meillä on koko ensi viikko lomaa tyttöjen kanssa. Niin jos ei lasketa omaa täyttä työviikkoa. Mutta tytöt eivät siis ole päiväkodissa, ja minullakin on vain muutama tunti koulua, tuntuu siis lomalta!

Tänään Linnea halusi pitkästä aikaa rakentaa majan, ja sellainen tehtiin olkkariin, kun Mikko lähti Lillin kanssa kauppaan. Kotona ennen kutsuja herkuteltiin, kun teimme hampurilaisia ja aika herkulliset jäätelöannokset!Näillä eväillä vielä nauttimaan viimeisistä sunntuntain tunneista telkkarin ääreen! Ensi viikosta nautitaan, ja keksitään paljon mukavaa tekemistä!

Entäpä te, oletteko sunnuntaista ja kiireettömistä päivistä nautiskelijoita, vai täytättekö  mielummin päivänne tekemisellä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti