kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Disney on Ice

Moikka!

Niin se viikonloppu taas vierähti vauhdilla! Tänään lähdimme susisurkeasta kelistä huolimatta käymään ensimmäistä kertaa tänä keväänä mökillä, ja Mikon enne (tai siis forecan..) osui kuin osuikin oikeaan ja kun pääsimme perille alkoi aurinko paistaa täydeltä taivaalta! Nyt jo kovasti suunnittelimme pääsiäisenä mökille menoa, tytöt muistelevat kovasti aina parin vuoden takaista pääsiäistä, kun tein heille aarrekartan, jonne pupu oli jättänyt pääsiäismunia, ja niitä etsittin porukalla! Viime vuonna jäi pääsiäismökkeilyt väliin, kun muutimme tänne uuteen kotiin ja taisi olla jo kaikki jäätkin sulaneet ja lumet luonnollisesti myös..

Perjantaina olimme tosiaan Disney on Icessa, ja ajattelin kertoa omia mielipiteitä ja kokemuksia, jos joku siellä miettii kannattaako käydä tai on mahdollisesti ensi viikolla menossa Helsingin näytöksiin! Kaikenkaikkiaan aika rankka reissu, ensin ajomatka Turkuun (3,5h) näytös 2h ja sitten ajoin vielä yömyöhällä kotiin. Sänkyyn pääsin kahden kieppeillä ja aamusta suuntasin heti kahdeksaksi töihin. Jos näitä faktoja ei oteta huomioon, niin oli aivan mieletön reissu. Tytötkin viihtyivät yllättävän hyvin autossa, mukanahan meillä oli myös kummityttöni sekä paras ystäväni.

Pääsimme lähtemään hiukan myöhässä, joten aikataulu meni aika tiukilla, ja pysähdys oli vartin mittainen pyrähdys, jossa napattiin vain vähän syötävää autoon ja matka jatkui. Olen ihan hysteerinen aikatauluineni, ja mun mielestä on aivan katastrofaalista myöhästyä, joten tuijotin taukoamatta navigaattorin kelloa, joka arvioi perilläoloaikaa. Tarkoitus oli käydä nostamassa käteistä, kun eräs lukijoista siitä mainitsi ettei siellä kävisi kortti, mutta se muistui kaikessa hätäkässä mieleen vasta pihaan ajettaessa. Luojan kiitos saimme jostain raavittua 5€ pysäköintimaksuun käteiset, muuten olisimme joutuneet jättämään auton todella kauas. Kun saavuimme pihaan n. 15min ennen näytöksen alkua, oli jonoa ovelle monta sataa metriä, joka oli sinällään helpotus, emme olleet siis auttamattoman myöhässä. Jono liikkui nopeasti ja pääsimme yllättävänkin kivuttomasti sisälle. Heti alkuun huokaisin helpotuksesta, kun huomasin ohjelmienmyyjällä olevan kortinlukulaite pöydällään. JES - täällä käykin kortti! Ostimme yhden ohjelman ja suuntasimme paikoillemme, jotka olivat oikeastaan aivan loistavat.

Meidän paikat olivat jään pinnalla, kolmannella rivillä joka oli myös viimeinen jäällä oleva rivi. Tytöt seisoivatkin osan ajasta tuoleilla, sillä juuri meidän edessä istui pitkiä aikuisia. Tytöillä oli päällään takit ja hameet, joista takit riisuttiin melkein heti. Kummankin puoliajan lopussa tosin huomasin itsekin että alkoi hiukan palella, etenkin tyttöjä kun joivat toisella puoliajalla jäähilejuomaa.

Esitys alkoi, ja hävettää myöntää mutta mua alkoi itkettää. Viimeistään kun tuli ensimmäisen "tarinan" aika, eli Arielin niin alkoi kyyneleet virtaamaan. Olen itse kasvanut todella vahvasti Disneyn tarinoiden parissa, Pieni Merenneito on ollut aina lähellä sydäntäni. Olenko ehkä kertonutkin että pikkuveljeni nimettiin elokuvassa esiintyvän ravun mukaan? Jotenkin kaikki ne hienot rekvisiitat,  tutut kauniit laulut sekä omien lasten innostuneisuus sai tunteet pintaan. Olen vieläkin aivan innoissani esityksestä ja menemme varmasti ensi vuonnakin sitä katsomaan.

Esityksessä oli neljä tarinaa, joiden lisäksi nähtiin myös tuttuja hahmoja, kuten ohjelman juontajat, Minni ja Mikki. Tarinat olivat Pieni Merenneito, Tähkäpää, Kaunotar & Hirviö sekä Frozen, joista kaikista tuli läpileikkaus koko tarinasta. Omat suosikkini olivat ensimmäinen ja viimeinen, ja Frozen sai kyllä odotetustikin kovimmat suosionosoitukset esityksen jälkeen, onhan se tällä hetkellä niin pinnalla. Tähkäpää on mielestäni hyvä tarina, mutta siinä ei ole yhtäkään hyvää laulua, jotka kuitenkin ovat Disneyn tarinoille todella tärkeitä, Frozen onkin pitkästä aikaa onnistunut laulujen suhteen, ja onhan se tarinakin todella ihana.

Puoliaika kesti noin 15min, jonka aikana kävimme ostamassa hattaraa ja jäähilejuomaa, jotka olivat tapansa mukaisesti aivan sikamaisen ylihinnoiteltuja. No, kerrankos sitä..

Tässä nyt hiukan ajatustenvirtaa näytöksestä, tytöt olivat luonnollisesti aivan haltioissaan ja niin oli kyllä tämä äitikin. Todella ihana kokemus, jota suosittelen lämmöllä kaikille! Seuraavaksi aloinkin miettiä josko veisi tytöt Euro Disneylandiin, se olisi aivan ihana elämys myös! Kertohaan muuten muutkin jotka ovat viikonlopun aikana käyneet katsomassa näytöksiä mitä mieltä olitte? Samoilla linjoilla mun kanssa, vai eri mieltä?

Kuvat ovat muuten taattua iPhone-laatua, en viitsinyt heilua järkkärin kanssa kuvailemassa näytöstä.

5 kommenttia:

 1. Me oltiin siskoni kanssa katsomassa lauantaina (kurkkaa mun blogista kirjoitus, jos huvittaa). :) Samoilla linjoilla ollaan, aivan ihana show oli!! Innolla odotan että lapset kasvaa ja hekin pääsevät siitä nauttimaan. Minä myös kauhistelin erittäin ylihinnoiteltuja herkkuja, onneksi ei tarvinnut ostaa mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, täytyykin käydä kurkkaamassa teidän fiiliksiä! Ostin kaksi juomaa ja hattaraa niin meni 40€.. Aivan järkyttävää :D

   Poista
 2. Hei, voiko sinun kauttasi tehdä Pomp de lux -tilauksen kuka vaan asuinpaikasta riippumatta? Vai edellyttääkö osallistumista esittelytilaisuuteen tms. Kiitti vastauksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kyllä voi tehdä mun kautta tilauksen oli mistä tahansa kotoisin :)!

   Poista
 3. Samaistun kyllä niin tohon itku-juttuun, jotenkin ne lapsuudesta tutut jutut vaan jaksaa liikuttaa. Munkin suosikki on Ariel ja se taisikin olla eka Disneyn vhs, minkä me lapsena saimme omaksi. Euro-Disneyland on muuten aivan upea paikka, sielläkin koin samanlaisia liikutuksen hetkiä! Voin melkein sanoa, että kokemuksena varmasti yhtä ihana, ellei jopa parempi, kuin jääshow!

  Lyydia

  VastaaPoista