kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Black Swan SS15

Olen muutaman kerran kirjoitellut teille Suomeen rantautuneesta naisten vaatemerkistä, Black Swanista. Se on saanut aivan ällistyttävän hyvän vastaanoton teiltä lukijoilta, eikä suotta! Tykkään itsekin aivan suunnattoman paljon heidän vaatteistaan, ja olinkin onnesta soikea, kun sain kutsut tutustumaan heidän uusimpaan kevät/kesämallistoonsa!

Lähdin siis viime sunnuntaita kahden erittäin hyvän syyn vuoksi Helsinkiin, tärkeimpänä katsomaan rakkaan ystäväni vauvaa ensimmäistä kertaa, sekä sen jälkeen katsastamaan tämä uusi mallisto! Meidät otti vastaan Suomen tiimivetäjä, iki-ihana Hennariikka, sekä myös merkin perustajat ja suunnittelijat, Sabine ja Janne Tanskasta.


Lyhyen esittelyn jälkeen, pääsimme vaatteiden kimppuun ja olo oli kuin lapsella karkkikaupassa. Vuoronperään sovittelimme vaatteita ja annoimme toisillemme asiantuntevia kommentteja ja mielipiteitä. Saimme valita mallistosta omia suosikkejamme kolme kappaletta, joista saamme kaksi. Taisin olla Suomen porukasta ainoa, joka valitsi mielettömän upean (vaikkakin aika rohkealla printillä) varustetun takin, jossa leikkaus oli todella upea. Toinen suosikkini oli myös monien muiden bloggaajien suosikiksi noussut harmaa, lyhythihainen jumpsuit, joka käy tosi kivasti ihan tennareiden kanssa arkenakin! Kolmas suosikkini oli t-paita, josta blogikaverit sanoivat heti sen nähdessään, että se on aivan mun näköinen. Perusvalkoinen teeppari mielenkiintoisella printillä - toimii aina!
Nyt jäädään jännäämään mitä paketista sitten kuoriutuu! Kiitos Black Swanille tilaisuuden järkkäämisestä sekä kaikille ihanille kanssabloggaajille. Uusin mallisto julkaistaan perjantaina, jolloin sitä myydään ainoastaan konsulenttien kautta, kannattaa siis kurkata kuka on sinun lähin myyntiedustaja, mikäli haluat tutustua vaatteisiin tarkemmin tai tehdä tilauksen! Ainakin Turun sekä Luvian edustajia suosittelen vilpittömin sydämin <3!

Löytyykö kuvista kenties jo omia suosikkeja merkiltä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti