kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

maanantai 12. tammikuuta 2015

Ystävien paketit

Moikka!

Vähän jälkijunassa tulee nyt juttu näistä ystävien paketeista, mutta ajattelin että tässä voi olla ihan kiva vinkki muuhunkin vuodenaikaan kuin vain jouluun! Tänä jouluna olin aika ajoissa liikenteessä ystävien lahjojen suhteen, sillä pitkin syksyä tilailin aina jonkun alen sattuessa näitä omia suosikkejani, Nicolas Vahèn tuotteita. Näistä sitten kasailin kullekin omanlaisen pussin, joihinkin sujahti myös viini- tai kuoharipullo.




Normaalisti olen aina itse koittanut väsäillä ystäville jotain, ainakin osan lahjasta mutta syksyn ollessa kiireisempi kuin koskaan tiesin jo kauan sitten etten mitenkään ehtisi sitä tällä kertaa tekemään. Vaikka itsetehty on aina itsetehty, niin tuskin tällä kertaa jäivät ystävämme kaipaamaan sitä jotain itseväkertämää.




Nyt lähden ensimmäistä kertaa tämän vuoden puolella kouluun, tällä hetkellä kiinnostaa taas kuin kilo kiviä. Josko se taas tästä.. Mukavaa maanantaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tosi ihania lahjoja ystävillesi ♡

    VastaaPoista
  2. voisitko postata hieman tarkemmin noista nicolas vahen tuotteista? ne on mulle ainakin ihan uusi tuttavuus :) tai jos olet aikaisemmin niistä kirjoitellut niin linkata :)

    VastaaPoista