kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

tiistai 6. tammikuuta 2015

well hello beautiful!

Moikka!

Saimme eilen tänne Jyväskylään ihanat kirpsakat pakkaset ja upean auringonpaisteen, joista saamme nähtävästi nauttia yhtälailla myös tänään! Mitä kovempi pakkanen, niin sitä kauniimpaa on myös ulkona! Otin eilen poikkeuksellisesti kamerani mukaan kun kävimme ulkona hetken pulkkailemassa. Tänään se lähtee varmasti myös mukaani, sillä on vieläkin kauniimpi päivä tiedossa!

Eilinen ulkoilu tosin päättyi vähän ikävästi, kun menin etukäteen sisälle laittamaan ruokaa, ja hetken päästä Linnea tuli hysteerisenä huutaen että pikkusiskolle sattui jotain. Kiskaisin äkkiä takin ja kengät jalkaan ja pihaan päästyäni tajusin heti mistä kyse, kun neiti oli suu kiinni uudessa potkulaudassaan. Tai siis kieli kiinni siinä. Nopeasti vaan lämmintä vettä hakemaan sillä aikaa kun meidän naapuri piti Lillin päätä kutakuinkin paikallaan ettei revi enempää irti kieltä siitä.. En tiedä kumpi oli enemmän paniikissa, Linnea vai Lilian. Linnea on niin huolehtivainen isosisko ja pitää aina huolen siitä että siskolla on hyvä olla. Vaikka tappelevat paljon, niin tänä aamuna Linnea antoi oman palansa suklaata jota oli säästänyt eilisestä Lillille, kun hänelle tuli niin paha mieli kun oli tietenkin syönyt heti omansa.Nyt lämpöisesti päälle ja kohti pulkkamäkeä. Katsotaan kuinka monta laskua saa laskettua ennen kuin pitää mennä kaakaolle ;)!

P.S. Laitoin sivupalkkiin kyselyn teille lukijoille, olisitteko ihania ja vastaisitte siihen, ei tarvitse kuin nopeasti rastia mitkä aiheet kiinnostaa eniten, kiitos <3


2 kommenttia: