kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

torstai 29. tammikuuta 2015

Tyttöjen huone ja sen sisustussuunnitelmia

En muista, olenko koskaan näyttänyt teille miltä meidän tyttöjen huoneessa näyttää? Kun muutimme tähän nykyiseen kotiimme, meille oli aika itsestäänselvää että tytöt jakavat huoneen keskenään. Vasta tänne muutettuamme Lilian muutti nukkumaan samaan huoneeseen Linnean kanssa, joten olisi ollut ehkä turhan suuri harppaus siirtyä suoraan omaan huoneeseen. Huone on suhteellisen pieni (11m2), mutta sinne mahtuu toistaiseksi kaikki tarpeellinen. Tyttöjen sängyt ovat ikkunapäädyssä, vastakkaisilla seinillä. Ikkunan alla meillä on leveä arkku, joka toimii erittäin näppärästi, kun leikit pitää siivota pois. Säilytystilaa toivoisin tyttöjen huoneeseen yhä enemmän, mutta taas toisaalta palan halusta luopua tuosta arkusta, jotta tilaa tulisi enemmän. Kumpikin ei luonnollisesti onnistu samanaikaisesti :).. Huoneesta oli muuten todella vaikea saada kiinteällä objektiivilla kuvia, kun seinät tulivat aina vastaan! Tässä kuitenkin muutamia kuvia näytille, niin saatte ehkä hiukan osviittaa miltä tyttöjen huoneessa näyttää!Kuvissa näkyvä compnobili ei muuten oikeastaan edes kuulu tyttöjen huoneeseen, vaan se on yöpöytäni. Ajattelin kuitenkin mallailla sitä sinne, josko sen saisi ujutettua sisustukseen. Hyvinhän se sulautui joukkoon, ja sinne saisi taas yhden jos toisenkin lelun ja leikin piiloon. Tyttöjen huone on yleisilmeeltään yleensä suhteellisen siisti. Mutta auta armias miten nopeasti nuo laatikot menevät epäjärjestykseen. Tai ketä huijaan, täyteen kaaokseen! Leikkien aikana saa levittää leluja mun puolesta niin paljon kuin haluaa, mutta olen aika tarkkana siitä, että ne sitten kanssa kerätään leikin päättyessä ja nukkumaan mentäessä pois. Olenkin aika iloinen siitä kuinka hyvin tytöt keräävät leikkinsä pois, joten en jaksa kantaa huolta laatikoiden siisteydestä, eihän me niissä asuta kuitenkaan!

Minulla on kohtalaisen selkeänä mielessä muutamia uudistuksia, joita tyttöjen huoneeseen toivoisin, ja keräsinkin tähän teille muutaman kollaasin aiheesta. Sängyt ovat palvelleet meitä hyvin, mutta ne ovat silmääni liian romanttiset tällä hetkellä. Kerrossänkyä harkitsimme, mutta se olisi niin massiivinen että luovuin aika nopeasti ajatuksesta. Ikeassa oli yksi aika kiva malli, joka aika varmasti tulee näiden Minnen-sänkyjen tilalle!

Rakastan kaikkia erilaisia julisteita/kortteja ja printtejä. Ylimpänä omia suosikkejani Miniwillalta, ja haluaisin jokaikisen niistä! Ne eivät vaan hyvällä tahdollakaan mahdu kaikki seinälle!
Tärkeimpänä tämän vuoden hankintana ja ensimmäisen joukossa, tulee tuo String hylly. Meillä on samainen pocket keittiössä, ja se sopisi erinomaisesti myös tyttöjen huoneeseen. Nyt alan kyttäämään hyviä aleja, yksi hyvä alesivusto johon vastikään törmäsin on esimerkiksi täällä.
Tuo Miffy-pupu on ajamassa mut hulluuden partaalle, sillä se on sellainen pakko saada-ostos, vaikka onkin kooltaan sellainen, joka on hiukan hankalasti sijoitettavissa muualle kuin lattialle! Miffy sekä maatuskat ovat Nordiskehjemin sivuilta, josta voisin yhden jos toisenkin tavaran (kaikki!) kotiuttaa! Granitin telttaa olen myös himoinnut viime kesästä saakka, ja mietin kuumeisesti kuinka sen saisin ujutettua meille kotiin. Bloomingvillen lamppu löytyy esimerkiksi Pieni Kamarista, puisia kehikoita löytyy mm. Annival Interiorista, näistä tahtoisin tytöille sänkyjen viereen yöpöydät!

Miltäs näyttää meidän lastenhuone ja sen suunnitelmat? Ennen kuin joku huomauttaa kuinka siistiä siellä on, niin laitan teille tähän loppuun vielä näytteen miltä siellä näyttää kun leikit ovat meneillään!


Mukavaa torstaita kaikille! Seuraavaksi alan kuvailla muutamia juttuja blogikirpparille, ja käyn omien blogiperiaatteideni kimppuun! Luitteko muuten jo Essin kirjoittaman jutun "blogimamat behind the scenes" jossa Essi paljastaa millaisia todella olemme? Tunnistitteko ehkä minut tekstin perusteella?

17 kommenttia:

 1. Annolle on nyt tullu noita laatikkohyllyjä. Ostin just Kodin Ykkösestä meidän eteiseen sellasen! Hyvältä näyttää suunnitelmat. Aika paljon taas samoja asioita listasit, mitä mäkin halusin Nean huoneeseen. Tulee taas vaan aika kalliiksi, jos kaiken meinaa heti ostaa. Huoh! :/

  Vinkkaa, kun sängyt on kaupan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei yllätä, että listassa on paljon samoja K :).. Sepä se, ja kun tämä nyt ei totisesti ole ainoa huone, jota pitää vielä sisustaa! Mut pikkuhiljaa sitten! Sulle ja Essille on varaukset näistä sängystä :)! Mikko ajelee ens viikolla Ikeaan niin saa samalla ottaa sängyt matkaan, jos niihin päädytään!

   Poista
 2. Itse kyllä haaveilen kerrossängystä omien tyttöjen huoneeseen, tulis tilaa kyllä enemmän sille säilytykselle :) niitäkin on korkeilla laidoilla, jos tippuminen pelottaa... Tosi kivalta näyttää kyl suunnitelmat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, niinhän sitä tulisi, ennemminkin tuntuu että ne on niin massiivisia ja veis koko toisen seinustan, mutta jäishän sitä sitten se toinen puoli tosiaan käytettäväksi.. Mun kummitytöllä tossa naapurissa on kerrossänky suhteellisen vastaavanlaisessa huoneessa, ja kyllä se siellä näyttää kivalta :)! Täytyy vielä hetki pähkäillä!

   Poista
 3. Ihanalta näyttää ja tuo vika kuva, ihanaa että ne leikit on siellä tyttöjen huoneessa! :) Meillä nimittäin näyttää olohuoneessa koko ajan tuolta samalta vaikka kuinka siivoisin. :) Mä olen tosi tarkkat että lelut menee oikeisiin laatikoihin, sitten on paljon helpompi aloittaa uudet leikit kun kaikki löytyy sieltä mistä pitääkin. :) Suosittelen sänkyjen alle semmoisia pyörillä kulkevia isoja lelulaatikoita, vetävät tosi paljon tavaraa sisäänsä ja siten säästyy leikkitilaa. Pojalla on sängyn alla valtavat kokoelmat Brion junarataa ja pikkuautoja. :) Kerrossänkyä jos mietitte niin semmoinen pienempi kuin normisänky esim Avaroomilta säästäisi paljon tilaa ja ei ole niin korkea kuin peruskerrossängyt ja sopisi teidän sisustukseenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avaroomilla on kyllä ihana se kerrossänky, mutta sillä on kyllä hintaakin sitten aika mukavasti.. Meillä on Linnean sängyn alla puinen laatikko jossa on kaikki tyttöjen kirjat, Lillille pitää kanssa hommata samanmoinen :)! Pakko oli heti tulla kommentoimaan noista leikeistä, että kun meillä ne leikit on aina sitä yhtä ja samaa Barbie-prinsessa-Pets-kotileikkiä niin on helppoa kun kaikki voi tunkea vaan samaan laatikkoon ;)!

   Poista
  2. Veken kalusteellaki on kiva pienempi kerrossänky... nyt jopa alessa :)

   Poista
 4. Ihanalta kyllä näyttää : ) Itsekin tahtoisin vähän piristää lastenhuonetta jollain tapaa, mutta vielä en ole keksinyt mitä sinne laittaisin, väriä ainakin vähän enemmän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! No teillähän on kaikkialla niin kaunista, että kateeksi käy :)! Mäkin olin aatellut että meillä on ihan värikäs lastenhuone, mutta aika karua totuutta näyttää nämä kuvat. No on siellä yksi keltainen legopää :D

   Poista
  2. Hienolta näyttää!

   Pakko kommentoida... Meilläkin tyttöjen huone on perusväritykseltään kaikkea muuta kuin värikäs. Silti se näyttää hurjan värikkäältä, koska näyttää yleensä samanlaiselta kuin tuossa viimeisessä kuvassa ;) lelut tuo sinne niin paljon väriä, että muuten ollaan vähän neutraalimpia...

   Noi katossängyt on ihanat! Meillä tytöt on kerrossängyssä (Suwemin lastensänky), josta saa eroteltua omat sängyt. Sänky hankittiin jo toisen vauva-aikana ja sen myötä käyttöikä on ollut pitkä (esikoinen muutti sinne nukkumaan 2-vuotiaana ja kuopus jo yksivuotiaana suojaisan alapedin ansiosta. Teillä tytöt ei ehkä ole yhteisessä huoneessa kovin pitkään, joten itsekin varmaan tossa vaiheessa päätyisin erillisiin peteihin :) Me hankittiin jo vierashuoneeseen sellainen sänky, jonka esikoinen saa sitten, kun tytöt haluaa omat huoneet. Saa sitten siirtyä jo isoon petiin (oletan näin tapahtuvan parin vuoden sisään, kun eskari ja koulu alkaa, hui!)..

   Poista
 5. Mun silmään nykyinen sänky näyttää kivalta. Sopii huoneeseen. Mistä lakanat ja matto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä kivat, ja vähän haikeaa ehkä luopuakin, mutta jotenkin haluaisin nyt ihan puiset sängyt :). Matto on Askosta, ja lakanat ovat Finlaysonin!

   Poista
 6. Ihanalta näyttää, niin nykyisellään kuin suunnitelmakin! Varsinkin viimeinen kuva on paras ;) Kovin tutun näköistä! Mistä muuten nuo mustat pisarakoukut ovat?

  Bongasin blogisi vasta, taidankin jäädä seurailemaan! :)

  VastaaPoista
 7. mistä tuo pieni linnunpönttö on? :)

  VastaaPoista
 8. Mistä tuo valkoinen arkkupenkki on? :)

  VastaaPoista