kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Talven SUPERkengät

Leppoisaa sunnuntaita kaikille :)!

Meillä ovat tytöt talsineet koko pitkän syksyn sekä alkutalven meidän luottokengissä, crocseissa. Takaraivossani kuitenkin olen koko ajan tiennyt, että kovempia pakkasia varten tarvitsemme vielä lämpöisemmät kengät, mikään ei ole ikävämpää kuin pienet kylmät varpaat ulkoilun aikana.
Pitkään olen harkinnut Soreleiden ostoa, olen kuullut niistä pelkkää hyvää. Kerran olin niitä jo tilaamassa jollakin alennuskoodilla, mutta meidän koot olivat ehtineet jo huveta.Nyt ystäväni vinkkasi ennen uutta vuotta, että näitä sai Zalandosta alle 50 eurolla. Äkkiä kotiin ja tilausta sisään, väriksi valitsin perusvarman ja äitin silmää miellyttän mustan. Tytötkin olivat näiden ulkonäköön todella tyytyväiset, etenkin kun ei näyttänyt sitä toista värivaihtoehtoa (vaaleanpunaista).
Kengät ovat vedenpitävät, ja niistä saa irroitettua kokonaan sisäosan, johon jalka sujautetaan. Se on ikäänkuin huopikas kengän sisällä! Ihan pienille jaloille en ehkä kuitenkaan suosittelisi tätä kenkää, sillä ne ovat mielestäni hiukan painavat, ainakin noihin höyhenenkevyeisiin crocseihin verrattuna, joita olemme tottuneet käyttämään!

Muutamia kokoja näytti vielä olevan täällä!

Onko teille kokemuksia Soreilesta? 

P.S. Meidän lastenhuoneessa on ollut joulusta saakka tämännäköinen linnoitus..16 kommenttia:

 1. Meillä on Pinjalla nämä violetit ja myöskin ensimmäistä kertaa hänellä Sorelit, kovasti on tykännyt, eivät ole hankalat laittaa tai liian raskaat hänen mielestään, Pinjalla on nauhat kengissään kun tarrallisia ei ollut enää Pinjan kooissa mutta nauhoissa on se kiristys jonka Pinjakin saa kiinni eskarissa. Olen nostanut noista tuon huopikas sisuksen uunin päälle yöksi kun kuulin, että näin säilyisivät parhaiten lämpöisinä kun minulla oli aikoinaan sitä vikaa, että varpaita paleli omissa Soreleissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, tuo olisikin ihanaa, kun olisi valmiiksi lämpimät kengät aamuksi :)! Toivotaan että meidän tytöillä pysyy jalat lämpiminä tai täytyy alkaa suunnittelemaan jotain esilämmitysideaa ;)! Takkaa eikä pattereita oo, niin voi mennä vähän haastavaksi!

   Poista
 2. Hei tästä päästäänkiin postausideaan: voisitko tehdä koontipostauksen tyttöjen päikkäripukeutumisesta, jos et ole vielä tehnyt? Vanhojakin postauksia saa linkkivinkata :)
  Millaiset sisävaatteet on osoittautuneet käytännöllisiksi, entä ulkona? Millaiset jalkineet on hyvät? Onko teiltä mennyt miten paljon rikki/hävinnyt vaatetta päikkärissä (näinkin olen kuullut tapahtuvan)? Onko teillä eri vaatteet käytössä hoidossa kuin kotona? Kuinka monet ulkovaatteet? Millaisia välikerrastoja suosit? Entä asusteita? Onko jokin hankinta ollut turha?

  Meillä on kohta parivuotias tyttö aloittamassa päikkärin ja nämä pukeutumisjutut huolestuttavat eniten. Kaikista kamalinta olisi kuulla hoitajilta hoitopäivän jälkeen, että tyttö oli hoidossa puuttellisissa/vääränlaisissa varusteissa :( Ollaan me ulkoiltu tytön kanssa kyllä täällä kotonakin ollessa, muttei samanlaisia määriä, mitä päikkärissä ja koirankeleilläkin ollaan pysytty ihan sisätiloissa. Siksi olisi kiva kuulla teidän kokemuksia siitä, mitä pitäisi hankkia :)

  Lyydia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Hei tuo onkin kiva idea, alan työstämään sitä heti :)!

   Poista
 3. Aivan ihanan näköiset! Vetäisin omaankin jalkaan pakkasilla kun näyttävät niin lämpimiltä! :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on tytöillä toista talvea Sorelit. Viime keväänä ostin sellaiset alennusmyynnistä itsellenikin ;) kovasti on tykätty, sillä menevät säällä kuin säällä. Lasten on myös helppo pukea ne jalkaan.

  Ainut hassu juttu on, että päiväkodissa laittavat märällä kelillä silti kumpparit jalkaan vaikka ei olis tarvis. Olen koittanut selittää asiaa, mutta eivät jostain syystä silti tajua vaikka kenkien alaosat ovat kumia ;) isomman tytön ryhmässä näyttää olevan tänä vuonna jopa seittemällä lapsella Sorelit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu että meillä kanssa (varmaan jokapaikassa) ei luoteta kurakelien sattuessa kuin kumppareihin :).. Sama se on ulkovaatteissa, sadekamppeet vaan aina niskaan :)!

   Poista
 5. Lasten Sorreleista ei ole kokemusta, mutta mulla itselläni on Sorelit ja ne on kamalan kylmät ja ovat siis talvibootsit (sellainen karvareunus varressa). Pienellä pakkasella niillä tarkenee, mutta kovemmalla -10 ei villasukankaan kanssa. Luulen että kylmyys johtuu kumiosasta ja ”ohuesta” huopavuoresta. Meillä neidillä on talvikenkinä Kuomat jo toista vuotta ja ne on lämpöiset, mutta rumat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huiiii! Mitkähän on sitten hyvät kengät jos nämäkään ei pidä jalkoja lämpöisinä! Kuomat on joo.. Aika mielenkiintoisen näköiset :D. Mutta paljon olen kuullut niistä kehuja!

   Poista
 6. Miten näissä soreleissa menee koot? Ovat vissiin aika pientä mitoitusta..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, siitä pitikin kirjoittaa että mun mielestä ovat pientä mitoitusta, jos miettii kahden koon välillä, ota isompi!

   Poista
 7. Kiinnostaa yhdessä kuvassa näkyvä harmaa neuletakki. Onko itse tehty vai kaupasta. Mikä malli tai mikä kauppa , jos ostettu. Näyttää ihanalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se onkin ihana :).. Se on POMPin neuletakki, taitaa olla AW13 mallistosta, on nimeltään Irvine-neuletakki :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta. Mennyt minulta ohi, kun olen vasta tutustunut Pompin vaatteisiin.

   Poista
 8. Moikka! Osaatko sanoa tarkemmin tuosta mitoituksesta? Tytön jalka on 17 cm pitkä. Mietin kokoa 30, mutta en mistään löydä sisämittataulukkoa.

  VastaaPoista