kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

maanantai 26. tammikuuta 2015

Sushi Night

Mukavaa maanantaita ja alkanutta viikkoa kaikille! Itse en juurikaan ehtinyt viikonlopun aikana koneelle istahtaa, ainakaan niin ajatuksen kanssa että olisin postausta ehtinyt näpytellä. Nyt on kuitenkin pieni hetki aikaa ennen kouluun lähtöä, ja olikin pakko tulla kertomaan teille meidän ihanasta sushi-illasta perjantaina!


Järjestin Toshin Sushin kanssa yhteistyössä meidän mahtavalla tyttöporukalle sushi-illan. Tällä kertaa paikalle pääsi koko porukka (Melina, Katriina, Essi, Paula ja Laura), on muuten hankalaa etsiä päivä tai ilta joka sopii kuudelle äidille! Ihan alkuun on kyllä eräs asia myönnettävä. Tämä oli ENSIMMÄINEN kerta kun elämässäni maistan sushia! En ole koskaan ollut mikään suuren suuri kalan ystävä, joten sen takia on jäänyt aina välistä. Nyt kun tarjoutui tämä mahdollisuus järkätä ilta teeman parissa, olihan siihen tartuttava! Esitinkin nöyrän toiveen tyttöjä kuultuani, että olisi paljon kasvisvaihtoehtoja, ja Toshin Sushi loikin meille todella upean kattauksen omien toiveidemme pohjalta!
Paikalliset olettekin saattaneet jo törmätä Toshin Sushiin Prismoissa, sekä Mestarin herkussa ja Jämsässä S-Marketissa! Mutta tiesittekö että sushia voi tilata myös tämmöisiin illanistujaisiin muutaman päivän varoitusajalla? Yrityksellä on rakenteilla uudet kotisivut juuri parhaillaan, tällä hetkellä heidät löytää Facebookista täältä, sekä instagramista @toshinsushi.

Meillä oli taas todella ihana ilta, hyvän ruoan juoman sekä seuran parissa. Äänentaso nousee aina aika korkealle, kun kaikilla on niin hirveästi asiaa ja keskustelut käyvät kiivaana. Tyttöjen lähdettyä ja laitettuani meidän lapset unille simahdin itsekin sohvalle alta aikayksikön.


Kiitos Toshin Sushille hirmuisesti illasta, suosittelen kaikille erittäin lämpimästi heidän tuotteitaan. Palvelu on myös aivan erinomaista <3.

Onko teille yritys jo entuudestaan tuttu? Entä uppoaako sushi noin muuten :)?

5 kommenttia:

 1. Näyttää niin super kauniilta, sisustus ja ruuat ♥

  VastaaPoista
 2. Nam, sushi on täällä jos ei nyt jokaviikkoista herkkua, niin ainakin joka toinen viikko on sitä saatava. :) Eli näyttää huipulta teidän iltamat ja kauniisti olet kattanut ja laittanut sushit esille. <3

  VastaaPoista
 3. Ooh miten upealle ja herkulliselle näyttää, Kattaus on todella huikea kaikkine kukkineen ja pienine yksityiskohtineen. En ole vielä koskaan maistanut sushia :)

  VastaaPoista
 4. Olit kyllä laittanut taas kaiken niin vimpan päälle <3 Ihana oot E!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanan näköistä! Sushi on yksi ehdottomista herkuistani, sitä on ainakin muutaman kerran kuussa saatava! Mistä olet hankkinut nuo mustat kirjaimet joilla olet kirjoittanut sushi night?

  VastaaPoista