kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

perjantai 30. tammikuuta 2015

Raskauskuvaus

Meillä oli muutama viikko takaperin sovittuna Melinan kanssa treffit, ihan kahden kesken. Ajatuksena oli ottaa hänen upeasta, sirosta vatsasta (se on sitä, ihan sama mitä Mellu itse asiasta on mieltä!) kuvia hänelle itselleen muistoksi. Ideoita heiteltiin vähän edestakaisin, sävelet oli kuitenkin hyvin selvät niin kuvattavalla kuin kuvaajalla. Jälleen kerran olimme aika samalla aaltopituudella siitä mikä toimisi, mikä ei. Plussana tietenkin se, että tiedän millaisesta Melina itse tykkää jota koitin kuvauksessa luonnollisesti ottaa huomioon. Kuvista saimme mielestäni ihan näin kotikutoisestikin tehtyä ihanan tunnelmalliset, ja ideana nimenomaan olikin vangita tunnelmaa, eikä mitään pönötyskuvia. Vaikka nyt itse sanonkin, niin näistä tuli mun mielestä aika hienot, suurin kunnia siitä luonnollisesti upealle Melinalle, josta ei huonoja kuvia saisikaan! Tässä on muutamia omia suosikkejani, mitäs pidätte?
Muutama sana yleisesti tuosta rakkaasta harrastuksesta, valokuvaamisesta. Minulla tuntuu olevan siihen aikamoinen viha-rakkaussuhde, joka on tosin paremman objektiivin (valovoimaisemman) kanssa hieman rauhoittunut sinne rakkaussuhteen puolelle. Otan yleensä kuvia vain, kun tiedän että olosuhteet siihen ovat hyvät, eli mieluiten päiväsaikaan. Joskus on luonnollisesti tapahtumia ja hetkiä jolloin se ei vain ole mahdollista, ja yritänkin olla vähän armollisempi silloin itselleni ja kameralleni. Oli hyvin hilkulla, etten hakenut viime loppuvuodesta vielä valokuvauskouluun, koska se olisi sellainen jota ehdottomasti tarvitsisin, tekninen puoli on mun ehdoton heikkous! Se olisi kuitenkin ollut sen verran työläs ja läsnäolopakollinen, että se olisi hidastanut nykyistä koulunkäyntiäni, eikä se oikein tähän saumaan sovi. Toiveissa olisi koko ajan kehittyä enemmän ja enemmän valokuvaajana, panostaa parempaan kalustoon ja saada jatkaa tätä harrastusta ja joskus jopa niin että se voisi olla osana työtäni. Hurjasti on vielä opittavaa, mutta se kai tästä niin mielenkiintoista tekeekin!

6 kommenttia:

 1. Tosi mahtavia kuvia! Ihania muistoja jää odottavalle äidille! Meillä seinällä omasta raskausajasta nimenomaan semmoinen pönötyskuva, tuli valittua kyseiseen tehtävään ei niin sopiva kuvaaja, huom! ammattilais-sellainen ;) eli aina se ei edes katso siihen koulutukseen ja työkokemukseen, että onnistuuko vai ei

  VastaaPoista
 2. Raskaana oleva odottaja on kyllä kaunis! <3
  Terkut nykyisestä Riittää kun oot tässä -blogista, ent. Elämää Päivölänlaaksossa. Onnistuin sotkee osoitteet ja kaikki sekä oman lukija listani! Nyt kuumeisesti etsin teidät suosikkiblogini taas listalle!!

  VastaaPoista
 3. Oi miten upeita kuvia! todella herkkiä ja kauniita! :) Mulla on kuvaamiseen ihan samanlainen suhde! Kalusto voisi olla parempi ja päivän valo ikuinen niin kauniita kuvia sais räpsiä loputtomiin :D

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia ja kaunis mallikin!

  VastaaPoista
 5. Mulla oli vaan paras kuvaaja, joten mitä muutakaan saadaan aikaan kun huippukuvia! Puspus!

  VastaaPoista