kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Ostoksilla cityshopparin kanssa!

Koen olevani kohtalaisen tarkka ja tietoinen kuluttaja, kuten varmasti myös monet teistä lukijoista ovat. Ostelen kohtalaisen paljon tuotteita, ja olen hyvin perillä tavaroiden hinnoista ja mistä ne saa parhaimpaan hintaan ja käytän myös paljon kuponkeja tai alennuskoodeja ostoksiini.Minulla on aiemminkin ollut oma cityshoppari, mutta se oli hieman eri näköinen, kuin tämä uusi, näppärämpi kortti (kaksi kappaletta) jonka sain yhteistyön merkeissä cityshopparilta. Korttien mukana tuli järjettömän paksu kirja, joka on täynnä alennuksia, joihin kortti oikeuttaa. Voin kertoa, että tämä kortti tulee pysymään lompakossani visusti mukana joka kerta kun poikkean kaupungilla. Sieltä löytyi nimittäin lähes jokaiseen käyttämääni liikkeeseen ja kahvilaan/ravintolaan alennus!
Sain kortin viime viikolla postissa, ja poikkesimmekin samana päivänä Linnean kanssa keskustaan (karkuun sairastuvalta edes hetkeksi!) Ostin itselleni Vero Modasta (teko)nahkatakin, jota olin jo aiemmin käynyt sovittamassa, sekä uudet juoksulegginssit KappAhlista ja vielä Linnealle hänen itsevalitsemansa Frozen-legginssit. Sain näistä kaikista tuotteista -20% alennusta ja säästin jo tuolla yhdellä reissulla 17€. Jos käy vaikka Vero Modassa sekä H&M:llä ja ostaa 70€ saa säästöä 28€! Kelpaa kyllä ainakin minulle :)! Tässä muutamia omaan silmään osuvia hyödyllisiä etuja, jotka tulen itse ainakin varmasti käyttämään.
 • Kaksi pitsaa yhden hinnalla Martina-ravintolassa
 • Body Shopissa yli 40€ ostoksesta -10€ alennusta
 • H&M:llä -20% yhdestä tuotteesta
 • Cubuksella -25% yhdestä tuotteesta
 • Vero Modassa sekä Jack & Jonesilla -20% yhdestä tuotteesta
 • Guessin liikkeessä yhdestä tuotteesta -20%
 • Useista kultasepänliikkeistä -20% valitsemastasi tuotteesta!
Cityshopparilla on myös paljon etuja verkkokauppoihin, ravintoloihin ja kahviloihin. Cityshoppaajassa on olemassa kolmenlaisia etuja, kertaetuja, jotka rastitetaan kortin kääntöpuolelta käytetyiksi, jatkuvia etuja, joita saa käyttää rajattomasti, sekä kuponkietuja jotka tulevat cityshoppaajan kirjan mukana (sisällä). Toukokuussa ilmestyy vielä uusi vihko, joissa on 300 erilaista etua.
Cityshopparin voit tilata myös itsellesi. Kestotilaajalle hinta on vuodessa 24€, joka tulee kyllä kuitattua jo muutamalla ensimmäisellä kerralla korttia näyttämällä! Kortin pääset tilaamaan täältä!

Nyt alankin kuvailemaan hiukan tyttöjen huonetta ja huomenna tulee juttua tämän vuoden sisustussuunnitelmista sen suhteen :)! Jos on erityistä jota haluat huoneesta tietää, laita kommenttiboksiin kysymystä niin vastailen postauksessa niihin!

*Yhteistyössä Cityshopparin kanssa*

5 kommenttia:

 1. Onpa hyviä etuja! Mulla on joskus vuosia sitten ollut Cityshoppari mutten koskaan muistanut pitää sitä mukana. :D Aika näppärä tuo uusi versio!
  Oletko pitämässä blohikirpparia? Uusin taas vaatekaappia ja ajattelin sinulta siksi tätä kysyä. :)

  VastaaPoista
 2. Siis! Saako tolla kortilla AINA nuo tarjoukset? Pivossa olevallahan saa sen alen vain kerran, mutta tolla kortillako sen saa jokaikisestä ostokerrasta koko vuoden ajan? :-o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Emma! Hyvä tarkennus, aivan unohtui nimittäin tekstissä mainita! Eli kortin kääntöpuolella on taulukko, jossa on numeroita, ja niistä ruksitaan aina yli kun edun on käyttänyt :)!

   Poista
 3. Martina ravintolaa ei taida valitettavasti Jyväskylässä enää olla, taisi sulkea keskustassa ovensa juuri :( Ensimmäistä kertaa cityshoppari kuulostaa hyvältä, aikaisemmin en ole kokenut tarpeelliseksi, mutta nyt voisi olla käyttöä!! Miksi tarvitsee kaksi korttia, tuleeko molempia kantaa mukana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö! Onpas kurjaa, en ollutkaan ollenkaan asiasta tietoinen :/! Toinen kortti on kesäextroja varten, sekä siinä on myös jotakin paikallisia erikseen olevia hyötyjä kaupunkikohtaisesti (Turku sekä Tampere!)

   Poista